Jump to content

Primul fotbalist din istorie care a jucat pentru naționala Angliei, iar acum va evolua împotriva ei


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

wilfried-zaha

 

Wilfried Zaha (29 de ani), jucătorul celor de la Crystal Palace, va avea șansa de a deveni primul fotbalist care evoluează atât pentru naționala Angliei, cât și împotriva acesteia. Extrema a bifat două selecții pentru selecționata ”Three Lions” în 2012, înainte de a reprezenta Coasta de Fildeș, țara în care s-a născut.

 

Wilfried Zaha va deveni primul fotbalist din istorie care a jucat pentru naționala Angliei, iar acum va evolua împotriva ei

Zaha a jucat pentru naționalele de tineret ale Angliei, înainte de a debuta pentru prima reprezentativă în 2012, sub comanda lui Roy Hodgson. A evoluat în două partide, cu Suedia și Scoția, ambele amicale, ceea ce i-a permis să schimbe echipa națională pe care o reprezintă.

 

23 de selecții și 5 goluri a adunat Zaha la naționala Coastei de Fildeș.

40 de milioane de euro este cota de piață a lui Wilfried Zaha, potrivit Transfermarkt.

Elevii selecţionerului Gareth Southate vor înfrunta dubla campioană a Africii în data de 29 martie, pe stadionul Wembley din Londra, la trei zile după un alt amical, în compania Elveţiei, programat pe aceeaşi arenă, informează Agerpres.

 

Selecţionata ”Three Lions” nu a mai întâlnit niciodată până acum naţionala ivoriană la nivel de seniori, iar meciul amical cu "Elefanţii" va fi primul pe care Anglia îl va disputa împotriva unei echipe din afara Europei, începând din noiembrie 2018.

Anglia urmează să joace patru partide din Liga Naţiunilor în luna iunie, împotriva Ungariei, Italiei şi Germaniei, în cadrul Grupei A3 a competiţiei, în care va mai disputa apoi alte două meciuri, pe 23 şi 26 septembrie (cu Italia şi Germania), ultimele înaintea turneului final din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie).

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.