Jump to content

AC Milan a transferat un fotbalist de 18 ani din Serbia! Stefano Pioli: ”Înseamnă că este de mare perspectivă”


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Marko Lazetic

 

Fotbalistul este considerat unul dintre cei mai promițători din Serbia, iar AC Milan va plăti 4 milioane de euro, plus un milion de euro bonusuri, iar Steaua Roșie își va păstra și 10% dintr-un viitor transfer.

AC Milan a transferat un atacant din Serbia!

Marko Lazetic a fost promovat la prima echipă a celor de la Steaua Roșie încă din sezonul trecut, dar atunci nu a prins prea multe minute. În acest sezon, după un început în forță în Liga Elitelor Serbiei, cu patru goluri în patru meciuri, Lazatic a fost trimis la prima echipă.

 

Atacantul a bifat minute în 14 etape, în acest sezon, dar a fost titular doar de două ori. A înscris un gol în victoria la scor contra celor de la Kolubara, scor 7-1.

”În ceea ce-l privește pe Lazetic, când și dacă va ajunge, voi încerca să ce fel de jucător este. Dacă clubul intervine în acest sens, înseamnă că este un tânăr jucător de mare perspectivă”, a declarat Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, conform milanlive.it.

 

AC Milan a început să pun tot mai mult accent pe tinerii jucători. Are 9 jucători sub 23 de ani în lot, iar acum a transferat un jucător mai tânăr chiar și decât Daniel Maldini (20 de ani).

De asemenea, s-a vorbit recent că AC Milan îl urmărește cu mare atenție pe mijlocașul celor de la FCSB, Octavian Popescu, pe care Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.