Lauren Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Unele texturi sunt aruncate cam aiurea pe acolo.. Textu slăbuţ Dimensiuni foarte mari. 7/10 Amândoua. Luigi sunt inceptor in Photoshop, mai am de lucrat , cu timpul evoluez si eu ca toti ceilalati Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Astea tiau iesit super. 10/10 pentru amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Luigi sunt inceptor in Photoshop, mai am de lucrat , cu timpul evoluez si eu ca toti ceilalati Tocmai de aia ţi-am zis la ce să mai lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Eh..merge.. Dar e foarte MARE!!!!!!!!! Nu le mai face ASA MARI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Foarte frumoasE <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Foarte bine realizate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Am incercat dar nu prea mi-a reusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 arata bine .. Ti-a iesit cat de cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Pune gradient-mapuri. Acolo la fata nu stiu ce s-a intamplat...Jumate e gri, jumate e culoarea originala.. Textul e relativ bun, incearca sa folosesti fonturi cat mai simple, gena rila, arial black, fara bleding. @cRiStaL: Da.. Am gresit. Thx. Edited January 3, 2011 by DGS icstasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Scuzama icstasy ca te corectez, " folosesti" se scrie. Anonim, incearca sa urmaresti cateva tutoriale, de la lectii B-Zone, sau dupa alte siteuri, cu resurse proprii sau chiar cele respective. Multa bafta pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 1.Pentru inceput urmeaza MULTE tutoriale 2.Sunt prea mari si le incarci prea MULT.Incerca sa le faci mai mici si sa pui mai putine efecte dar pe cele ce le pui sa arate bine. 3.Asa cum a zis si DGS Icstazy foloseste gradient-mapuri pentru ca lucrarea sa arate mai bine. pana acum iti dau 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Sunt destul de bune pentru in incepator dar mai incearca tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 (edited) Sunt destul de bune pentru in incepator dar mai incearca tutoriale Fara suparare , dar tu imi dai lectii mie. Dar nu cred ca te descurci mai bine ca mine. Din cate am vazut , lucrarile tale sunt mult mai proaste ca ale mele , asa ca mai bine invata tu de la mine. Asa ca nu imi mai da lectii mie , si din contra , tu mai uitate pe tutoriale nu eu Sau doar vrei sa faci +1 si nu stii unde:| Edited January 4, 2011 by DGS AnoNim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 1.Prea mare 2.Culorile sunt aiurea 3.Trebuia sa pui niste Grainter-map-uri 4.Fa mai multe tutoriale .... tutoriale bune poti gasi pe ro-sotw.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 1.Prea mare 2.Culorile sunt aiurea 3.Trebuia sa pui niste Grainter-map-uri 4.Fa mai multe tutoriale .... tutoriale bune poti gasi pe ro-sotw.com Mda. am problema asta , ca le fac prea mari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 pai fale de marimile astea : Sig normala : 200x400(e ca a mea de la sig) , 150x350 , 200x350 ... pentru sig verticale ceva de genu: 400x200 , 400x250 , 450x200 , 450x250 , 500x200(sau 250) .... pentru avatare: 150x200 cel mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Asa e, dar nu e o problema mare. Se remediaza. Sunt chair frumoase Ai avansat mult. Continua tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Le faci mari, dar, topicul / forumul de Photoshop nu are restrictii (aviz amatorilor de "prea mari") Lucrezi cum vrei, doar, incearca sa le faci in dimensiuni mici (a zis vo0d0ox niste dimensiuni bune), iti va veni mai usor pentru inceput, cand lucrezi in format mare intervin detaliile, nu trebuie sa le faci complexe daca le faci mici, doar cat sa arate frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Da, dupa cum a spus si Snizz, nu este o problema dimensiunea. Poti face, si posta orice fel de lucrare. Problema este alta, nu pentru mine, sau pentru oricine altcineva, ci doar pentru tine. Pentru inceput trebuie sa faci semnaturi. Dimensiunile pot fi de 400x150, 400x200, daca preferi ceva mai mare, 350x130 daca vrei ceva mai mic.. Acum greselile ultimei lucrari. Text pozitionat foarte prost. De preferat textul trebuie pozitionat cumva pe umarul personajului, fara bleding options. Acea textura de pe cap, nu are ce cauta acolo. Texturile puse pe marginea renderelor trebuie curatate cu guma de pe fata personajului, de pe cap, par, in limita esteticului, astfel incat sa poti si integra renderul in fundal cu ajutorul lor. Pot spune ca acea textura este arunca total aiurea acolo. Ai mai incercat o integrare a renderului cu guma..Se vede o mica stersatura pe par...Nu arata bine, nu mai face asta. Daca vrei sa stergi renderul pentru integrare, sterge foarte putin marginile cu un soft brush(acel brush care nu are margini fixe/forma imprimata de spray). C4D-urile pot fi pozitionate putin si pe render, nu numai in spatele acestuia. Poti incerca un depht usor prin blur-uirea C4D-urilor din spatele renderului, si lasarea normala a C4D-urilor in fata renderului. Combina mai multe C4D, de preferat de aceeasi nuanta(daca nu, poti modifica culoarea prin CTRL+U), nu doar unul singur, si poate va iesi ceva mai frumos. Adauga Gradientmapuri care sunt de baza in crearea unei semnaturi sau oricarei lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Succes in continuare sunt super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Cam slabute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Asta da, ti-a iesit interesant. Textura cam urata..Adica nu prea se potriveste dar e ok. Bravo. Iti astept urmatoarele creati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts