A C E Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 (edited) Nick-ul tau:Ivan_Alexandru Server:RPG1 Descrierea bugului:Am terminat questu, dar apare ca nu. Ca mai am unu si sunt toate luate. Screenshot(s): Edited February 14, 2022 by IvanAlexandru69 dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Eu din câte văd în loguri nu ai finalizat questul și nu ai primit niciun premiu pentru finalizarea vreunui quest. Așadar după cum îți scrie și în imagine, mai ai de colectat 1 inimă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A C E Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 Le-am luat toate, dar tot spune ca mai am unu si lam refacut de 6 ori iar. Si tot nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 4 minutes ago, IvanAlexandru69 said: Le-am luat toate, dar tot spune ca mai am unu si lam refacut de 6 ori iar. Si tot nimic? ne puteti trimite Harta Quest pe panoul dvs. Click aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A C E Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 Da ms am rezolvat. Va multumesc! TRAIASCA NASU K ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts