Jump to content

[REZOLVAT]BUG Misiune OG-Loc "Fa-ti prieteni noi"

Sliporino
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Sliporino
Server: rpg1
Descrierea bugului: La misiunea "Fa-ti prieteni noi" de la OG-Loc sagetile au desync. Mai multe explicatii in videoclip. Nu am mod-uri instalate. Jocul ruleaza in 97-98 fps constant cand e in fullscreen, dar si cand e in window mode. Rezolutia e de 1920:1080 daca are importanta. Bug-ul e vechi, cam de cand era prima versiune a misiunii, insa acum m-am decis sa o raportez. Nu sunt singurul care are aceasta problema.
Screenshot(s):

Edited by Sliporino
Niste completari in descriere

E o problemă de samp, respectiv de load pe server ceea ce raportezi tu acolo. Când e load mai mare pe server, iar de obicei asta se întâmplă seara când sunt mai mulți jucători online, toate acțiunile încarcă ceva mai greu. Randarea de săgeți este una dintre acele acțiuni afectate de așa ceva, deci nu avem ce să-i facem. În mod normal ele încarcă ok când nu e load, deci indiferent ce le-am face, mereu o să facă când e load.

Sugerez să faci respectiva misiune dimineața, la amiază, nu seara.

Since there is nothing we can do here, and after consideration we decided to drop the success bar from 80% down to 65%. The server will never be lag free and this mission is too precious to be removed, therefore a middle solution should solve this problem once and for all. You were able to do 65% and i tested myself, same result so instead of 80% for success, it will become 65% affective from next update.

Thanks for reporting!

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.