Jump to content

Valve lansează un nou joc plasat în universul Portal! Ah, da, și e gratis!

Share

Recommended Posts

Valve Spin-Off Portal

E primăvară, dar afară ninge și eu căutam motive să-mi îmbogățesc librăria Steam. Uite că unul din motive a sosit pe neașteptate, un cadou din partea Valve. Într-un fel, joculețul sărbătorește lansarea consolei portabile, chiar dacă Steam Deck încă nu aduce niciun joc exclusiv. Deci, avem ocazia să revenim gratuit în universul Portal. păstrându-ne banii de buzunar pentru mărțișoare sau mai știu eu ce.

Aperture Desk Job este un titlu destul de sugestiv pentru un joc în care intri în pielea unui „average Joe” în prima sa zi de lucru în cadrul Aperture. Valve spune că jocul este o reimaginare a genului de walking simulator și noi, proletari harnici la Aperture, vom face tot posibilul să fim promovați la noul job, toate acestea în timp ce soarta este împotriva noastră și obstacolele din viață implică existența scaunelor. Știu, n-are niciun sens, dar o să am încredere în ce scrie Valve pe pagina de steam a lui Aperture Desk Job.

Nu, nu este Portal 3!

Este scris negru pe alb. Sau mai bine zis alb pe albastru (pentru că e Steam, get it…?). Aperture Desk Job nu rerpezintă al treilea crai de la răsărit care să ne poarte pe noi culmi în franciza Portal. În schimb, vorbim despre un spin-off care extinde universul cu pricina.

Este o abordare diferită și tragi-comică a ceea ce se întâmplă în spatele acțiunii cu care ne-am obișnuit în Portal. Iar jocul pare foarte simpatic. Arată bine, de fapt ar trebui să arate și să se miște bine dacă tot sunt specificate cerințe oarecum măricele (12GB de RAM și un GTX 1060). Dar partea cea mai bună este că se va lansa în decursul acestei zile și va fi gratuit, atât pe PC, cât și pe Steam Deck. Presupun că tortul va fi o minciună și de data aceasta…

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.