Jump to content

realme GT Neo3 va avea un senzor foto Sony IMX766 cu o stabilizare duală de imagine

South Horia
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT Neo3 va avea un senzor foto Sony IMX766 cu o stabilizare duală de imagine</b>realme va ţine un eveniment de lansare pe 22 martie, iar în ultimele zile am primit o cantitate foarte mare de teasere pentru principalul invitat al zilei, realme GT Neo3. Alături de el vor sosi şi căştile Buds Air3. După ce am aflat detalii despre

realme va ţine un eveniment de lansare pe 22 martie, iar în ultimele zile am primit o cantitate foarte mare de teasere pentru principalul invitat al zilei, realme GT Neo3. Alături de el vor sosi şi căştile Buds Air3. După ce am aflat detalii despre ecranul lui realme GT Neo3, dar şi despre un cip dedicat pentru frame rate-uri mai mari în jocuri, acum descoperim şi detalii despre camera sa.

Teaserele vin chiar de la realme, iar oficialii săi afirmă că realme GT Neo3 va fi dotat cu un senzor principal Sony IMX766, care e disponibil deja pe realme GT 2 Pro şi pe realme 9 Pro+. În acest caz, pe realme GT Neo3, camera suportă stabilizare duală, care combină stabilizarea optică cu cea electronică. Există şi un mod exclusiv Street Photography, pentru captura urbană. 

Oficialii realme au promis şi "un algoritm upgradat, focalizare cu 94% mai rapidă, procesare a imaginii cu 62% mai rapidă şi o captură foto nocturnă superioară". Sony IMX766 este un senzor de 50 megapixeli, care măsoară 1/1.56 inch, combină 4 pixeli în 1, ducând mărimea pixelului la 2 microni. Există şi focalizare omnidirecțională în toate direcţiile, dar şi o structură de pixel 2x2, pentru focalizare orizontală şi verticală cât mai rapidă şi precisă.

Telefonul e aşteptat cu încărcare la 150W, procesor MediaTek Dimensity 8100 şi ecran cu touch sampling rate de 1000 Hz. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.