Jump to content

Ubisoft pregateste un showcase masiv, iar printre cele 20 de jocuri se numara niste nume importante


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

Ubisoft Logo

 

 

Ne aflăm în primăvara lui 2022 și chiar dacă lumea începe s-o lase mai moale cu restricțiile, unele evenimente importante precum E3 vor continua să se desfășoare online. Tocmai de aceea, pasionații de gaming sunt numai ochi și urechi la orice anunț din partea marilor dezvoltatori și publisheri. Aceștia vor fi responsabili cu umplerea gap-ului lăsat de reprogramarea evenimentelor dedicate și este normal ca lumea să aibă așteptări destul de mari, în special dacă te numești Ubisoft și pregătești un showcase imens în care vei prezenta multe jocuri.

 

Potrivit informațiilor adunate de Tom Henderson, Ubisoft are în traistă în jur de douăzeci de jocuri gata să fie anunțate în viitorul apropiat. O parte dintre acestea ne sunt cunoscute, iar aici amintim Assasin’s Creed Infinity, Mario + Rabbids Sparks of Hope, The Division Heartland și Beyond Good and Evil 2. Cât despre celelalte jocuri, ele vor mai fi ținute sub cheie o perioadă pân când Ubisoft va decide să le anunțe oficial, dar haideți să le trecem în revistă pe cele cu șanse mari de a fi lansate.

 

Assassin’s Creed Rift este un nume care continuă să-i ațâțe pe fanii seriei, chiar dacă jocul nu a fost confirmat oficial. Alături de acesta, producătorul ar avea în lucru și cel de-al treilea titlu din seria The Crew (pe numele de cod Project Orlando), dar lucrurile devin mai interesante pe parcurs. Henderson afirmă că vom avea parte de o continuare pentru Immortals Fenyx Rising, care se află momentan în faza de pre-production pentru care Ubisoft caută oameni.

 

Cireașa de pe tort, aș putea spune, este zvonul că divizia Ubisoft Montpellier lucrează la un nou Prince of Persia. Și chiar dacă mulți am fi tentați să-l asociem cu remake-ul lui Sands of Time sau Forgotten Sands, el este de fapt un adventure 2.5D care se inspiră din aventurile lui Ori.

 

sursa: sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.