Jump to content

Windows 11 este mai ușor de activat și mai ieftin decât ai crede

Share

Recommended Posts

Licenso.ro-Campanie-Windows-11-1-780x470

Mulți prieteni care vor să facă trecerea la Windows 11 m-au întrebat ce se întâmplă cu licența lor odată ce fac upgrade. Așa că haideți să vedem cum funcționează procesul de licențiere pentru noul sistem de operare de la Microsoft și cât costă o cheie de activare.

Să luăm în considerare primul scenariu, în care ai deja Windows 10 instalat și cu o licență activă. Dacă sistemul tău este eligibil vei primi upgrade-ul direct prin funcția de Windows Update. Odată ce este disponibil și l-ai descărcat, lași sistemul să facă trecerea la Windows 11 fără să mai instalezi drivere, softuri sau alte chestii de acest fel; practic vine ca un update normal, doar că mai mare. Iar dacă ai deja o licență, aceasta nu va fi afectată.

Pot să refolosesc licența la instalarea „pe curat„?

Windows 11 este un sistem de operare destul de ciudat; nu este nici același lucru cu Windows 10, dar nici nu este un sistem de sine stătător. Putem să-l considerăm mai de grabă un update atât de mare încât Microsoft a simțit nevoia să-i schimbe numărul. În consecință, instalarea „pe curat” a sistemului decurge asemănător cu 10, iar momentul în care trebuie să bagi o cheie de activare nu ar trebui să te sperie.

Dacă ai deja o licență de Windows 10, o poți folosi și pentru Windows 11 atâta timp cât versiunea sistemului este aceeași. Deci W11 Home se activează cu cheie de W10 Home, iar situația se repetă în cazul versiunii Pro.

Licenso.ro-Campanie-Windows-11-2.png

De unde cumperi licență de Windows 11 ieftină?

Teoretic, fiecare licență pe care o găsești pe internet poate fi utilizată pentru activarea unei copii de Windows. Din nefericire, unele oferte de genul celor la 5-10RON sunt prea bune ca să fie reale; adică te poți trezi peste seară cu o cheie dezactivată de Microsoft. Dacă vrei să îți cumperi o cheie de Windows 10/11, poți arunca o privire în magazinul Licenso. „Dar ce magazin este ăsta?!”, vă întrebați. Păi vă răspund eu; Licenso este un magazin specializat în vânzarea de chei de activare pentru Microsoft Windows, Microsoft Server și Office, dar și pentru câteva soluții anti-virus populare.

După ultima noastră colaborare am cumpărat vreo patru licențe de Windows 10 Pro și una pentru Office 2019 Professional. Am făcut-o și pentru că ne trebuiau, dar și pentru că voiam să trecem prin platforma magazinului pentru a vedea cum funcționează procesul de adăugare în coș, plată și activarea în sine. Și chiar dacă nu au venit direct de la Microsoft, iar în cazul lui Office activarea a fost puțin complicată, până acum licențele au funcționat fără probleme și sistemele au fost actualizate la zi. Ba chiar am migrat și pe Windows 11 pe aceleași licențe.

Și la fel ca și ultima dată când am vorbit despre ei, Licenso desfășoară o campanie de reduceri prin intermediul căreia poți pune mâna pe o cheie de Windows sau Office la un preț foarte bun. Produsele care sunt disponibile în cadrul acestei campanii sunt următoarele:

Windows 10 / 11 Pro – 109.90 RON
Windows 10 / 11 Home – 89.90 RON
Office 2019 Pro – 209.90 RON
Office 2019 Home & Business – 149.90 RON
Office 2019 Home & Student – 199.90 RON

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.