Jump to content

Seria FIFA de la EA își va schimba numele în EA Sports Football Club

Nathen
 Share

Recommended Posts

image.png

În acest punct cred că toată lumea știe ce este FIFA și asociază acest nume cu seria de jocuri de la EA. Până la urmă este rezultatul a circa 30 de ani de colaborare dintre producătorul de jocuri și asociația de fotbal. Dar cum toate lucrurile bune (ori mai puțin bune, în cazul de față) au tendința să se încheie la un moment dat, colaborarea dintre cele două entități ia sfârșit. Iar de acum înainte, seria de jocuri se va numi EA Sports Football Club.

Despre numele acesta s-a mai discutat în trecut și încă de pe vremea primelor zvonuri părea că asta este direcția în care se îndreaptă EA. Însă am primit și un soi de confirmare din partea lui Jeff Grubb, un jurnalist care activează pentru Giant Bomb; acesta susține că oameni din interiorul companiei i-au confirmat faptul că EA Sports Football Club (EAFC) va fi numele următorului joc din serie.

Chiar dacă am mai discutat despre subiectul ăsta, se pare că disputa dintre EA Games și FIFA nu s-a rezumat doar la faptul că federația de fotbal ar vrea competiție pe piața de gaming. La mijloc ar fi și niște neînțelegeri contractuale: EA vrea mai multe drepturi, astfel ar creea un monopol, iar FIFA este gata să le ofere în schimbul unei sume duble. Asta ar ridica costurile la 2.5 miliarde de dolari pentru accesul la licențe în următorii zece ani.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.