Jump to content

OnePlus 10 ar putea sosi cu un procesor MediaTek Dimensity 9000 la pachet și va fi un telefon ediție limitată

Horia.
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 10 ar putea sosi cu un procesor MediaTek Dimensity 9000 la pachet și va fi un telefon ediție limitată</b>A trecut ceva timp de când am auzit menționat smartphone-ul OnePlus 10, asta pentru că în prim plan a stat modelul OnePlus 10 Pro - recent lansat global, dar și zvonurile legate de varianta sa Ultra. Azi ne întoarcem atenția asupra variantei

A trecut ceva timp de când am auzit menționat smartphone-ul OnePlus 10, asta pentru că în prim plan a stat modelul OnePlus 10 Pro - recent lansat global, dar și zvonurile legate de varianta sa Ultra. Azi ne întoarcem atenția asupra variantei vanilla odată cu apariția unei mențiuni interesante în online, aceea că telefonul de față va sosi echipat cu procesor MediaTek Dimensity 9000.

Informația vine din partea unui zvonac numit Yogesh Brar și pe lângă identitatea procesorului de la interior, aflăm că OnePlus 10 ar urma să fie un telefon în ediție limitată, poate chiar vândut exclusiv pe piața din China. Nu știm exact dotările sale dar ne putem face o idee - un ecran mai mic AMOLED 120Hz, 8/12 GB RAM, cameră foto triplă fără modul telephoto și baterie mai mică decât varianta Pro.

OnePlus 10

Apropo de ecran, acesta va fi unul plat și nu cu tehnologie LTPO2 precum modelul Pro din lineup. Recent am avut un leak asociat lui OPPO Reno8 care preia design-ul lui OnePlus 10 Pro, dar merge pe ecran plat - o abordare pe care probabil o vom vedea și pe OnePlus 10 cel de bază. 

Revenind la informațiile de azi, zvonacul spune că OnePlus continuă să lucreze și la modelul Ultra, dar că pentru moment nu există detalii despre posibila data de lansare.

Sursa

• Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.