Jump to content

Barcelona și Ousmane Dembele se pregătesc de o nouă rundă de negocieri! Care este poziția francezului

Horia.
 Share

Recommended Posts

FC Barcelona v Sevilla FC - La Liga Santander, Spain - 03 Apr 2022

Barcelona și Ousmane Dembele se pregătesc de o nouă rundă de negocieri

Potrivit Mundo Deportivo, cele două părți intenționează să organizeze o nouă întânire, în speranța că vor ajunge la un acord final. Oficialii catalanilor studiază atent toate variantele posibile în ceea ce privește oferta pentru Dembele, iar fotbalistul francez ar fi deschis la anumite negocieri, ținând cont de situația financiară a clubului.

Un alt aspect deosebit de important, în ceea ce privește rămânerea lui Ousmane Dembele la Barcelona, este reprezentat de Xavi, care i-a transmis fotbalistului că beneficiază de toată încrederea sa și de acum înainte.

Ousmane Dembele se află din vara anului 2017 la Barcelona, atunci când a fost transferat de la Borsussia Dortmund contra sumei de 140 de milioane de euro

23 de meciuri, două goluri și 10 pase decisive a reușit Dembele în acest sezon

Xavi, anunț optimist legat de viitorul lui Ousmane Dembele

La conferința de presă premergătoare meciului cu Eitracht Frankfurt, din sferturile de finală ale Europa League, Xavi (42 de ani) a fost întrebat din nou de viitorul lui Dembele. 

Antrenorul a explicat că, în ceea ce îl privește pe el, Dembele a pus deja pixul pe foaie. Cel mai probabil, fostul mijlocaș a vrut să spună că extrema dreaptă arată acest lucru prin atitudinea de pe teren, dar și din afara lui. 

"Nu știu ce aș mai putea spune despre Ousmane. Din punctul meu de vedere, el deja a semnat. E păcat că nu avem cea mai bună situație financiară. Trebuie să ne adaptăm. Mateu lucrează 24 de ore pe zi.

Sper că va rămâne, ne este fundamental. Deoarece echipele se apără împotriva noastră, trebuie să avem jucători care fac diferența în bandă, iar el face asta. Clubul îmi cunoaște prioritățile și lucrează.

Sper că Dembele va rămâne, cu multă muncă poate fi cel mai bun din lume pe postul lui, sunt puțini jucători care au calitățile sale.

Am mai spus de multe ori că se comportă exemplar, atât în atitudine, cât și la antrenamente. Este foarte motivat, fericit, are o mentalitate de câștigător", a declarat Xavi, potrivit Marca. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.