Jump to content

GOG se întoarce la origini și se va concentra tot mai mult pe jocurile clasice

Nathen
 Share

Recommended Posts

GOG-jocuri-clasice.jpg

GOG obișnuia să fie sinonim cu un hub pentru cele mai mișto jocuri clasice din vremurile bune, dar pe măsură ce modernul lua locul demodatului, platforma a început să se concentreze mai mult pe titlurile recente, inclusiv pe proiecte AAA. De fapt, îmi amintesc că prima mea copie de Witcher 3 am activat-o pe GOG, iar primul meu contact cu Cyberpunk 2077 a fost tot prin intermediul acestei platforme.

Totuși, GOG și-a consolidat poziția în lumea gaming-ului cu precădere datorită selecției de jocuri clasice pe care ni le putem adăuga la colecții, și nu de puține ori aceste titluri vin însoțite și de multe extra goodies gen artbooks, manuale, wallpapere, chiar și soundtrack-uri. Și pe bună dreptate, cu toții ne-am dorit să avem unde să ne organizăm și să a accesăm rapid și simplu rosterul cu titlurile noastre retro preferate, și fix asta era ceea ce a făcut din GOG o platformă destul de populară.

Este și un efort din partea dezvoltatorilor, pentru că obținerea licenței pentru relansările unor jocuri de mult uitate nu este mereu floare la ureche. În plus, GOG lucrează și cu oameni din spatele unor softuri importante precum DOSBox pentru ca noi să putem rula cu succes hituri ca Shadow Warrior, Duke Nukem 3D sau, my all-time favorites, Hexen și Heretic.

GOG este mașina timpului pentru gamerii nostalgici

Prin urmare, managementul GOG a anunțat oficial că site-ul se va întoarce la origini și se va concentra pe jocurile retro. Este o veste frumoasă, mai ales dacă stai să te gândești să dezvoltatorii chiar colaborează cu organizații precum Video Game History Foundation pentru a ne putea oferi, pe lângă softul în sine, și acele ghiduri, manuale și goodie de care vă spuneam.

Inițial, GOG însemna Good Old Games. Ideea din spatele companiei a luat naștere din dorința de a juca titluri mai vechi în mod legal și cu ușurință. Din moment ce jocurile clasice au un loc special în inimile noastre, am dori să acordăm mai multă atenție în promovarea lor. Prin urmare, scopul nostru este ca GOG să redevină cel mai bun loc pentru jocurile clasice de pe PC.

Sincer să fiu, schimbarea asta de direcție este mai mult decât bine-venită. Într-o lume în care Steam oricum domină piața, iar alte platforme ca Ubisoft Connect, Epic și Origin se luptă pentru exclusivități, Good Old Games are mult mai multe șanse să se facă remarcat făcând fix opusul: detașarea de AAA-urile și proiectele moderne și promovarea și găzduirea jocurilor care ne-au marcat tinerețile.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.