sLoww ToV Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 FCSB a jucat, în sezonul 2006 - 2007 al UEFA Champions League, împotriva lui Real Madrid, dar Mihai Neșu nu a evoluat în niciunul dintre duelurile cu formația spaniolă. La mai bine de 15 ani de la acel moment, Mihai Neșu a povestit că antrenorul echipei din acel moment, Cosmin Olăroiu, i-a transmis că se va baza cu el în returul de la Madrid, însă o accidentare i-a răpit șansa de a juca pe ”Santiago Bernabeu” și să-l aibă adversar direct pe David Beckham, intrat în partea a doua. Petre Marin a fost fundașul stânga al FCSB-ului în ambele confruntări cu Real Madrid 1-4 și 0-1 a pierdut FCSB cu Real Madrid în grupele ediției 2006 - 2007 a UEFA Champions League Momentul în care o pasă i-a răpit șansa lui Mihai Neșu de a evolua cu Real Madrid Prezent în studioul emisiunii Euro Fotbal, de la Digi Sport, Mihai Neșu și-a amintit că nu a putut juca împotriva lui Real Madrid din cauza unei accidentări, care s-a agravat după o pasă dată cu piciorul drept, pe care îl folosea rar, într-un meci cu Alba Iulia. ”Chiar îmi spunea Oli 'hai să te văd cum o joci cu Beckham', dar aveam ligamentul colateral rupt. M-am chinuit, am stat cu el la sală, dar cu o săptămână înainte am avut un meci cu Alba Iulia. Am dat o pasă cu dreptul, nu știu cine m-a pus, că nu-l foloseam mai deloc, și m-am operat. Am fost cu ei la Madrid, nu eram în lot”, a spus Mihai Neșu. Mihai Neșu, prezent la FCSB - FC Voluntari Mihai Neșu a fost prezent duminică seară, în premieră, în tribunele Arenei Naționale, de unde a urmărit meciul FCSB - FC Voluntari 4-0. Datorită succesului, fosta echipă a lui Mihai Neșu s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, învinsă de Universitatea Craiova în aceeași rundă. Sursa: digisport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts