Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Gigi Becali se teme înaintea meciului cu CFR Cluj. Momentul pe care nu-l poate uita

Horia.
 Share

Recommended Posts

Fotbaliștii CFR-ului, într-un meci cu FCSB / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali se teme înaintea meciului cu CFR Cluj. Imaginea pe care n-o poate uita

”De arbitraj n-ai ce să spui, ți-a dat cel mai valoros arbitru, ce poți să zici? Dacă greșește, nu mai poți să spui că a greșit că a greșit. Unde-i mai mare presiunea, în Champions League sau la CFR - FCSB? Mă bucur că ne-a dat arbitru care are valoare, dar mi-e și teamă.

Nu cred că-și mai permite să facă nenorocirile pe care le-a făcut, când n-a dat penalty când Camora a jucat mingea cu mâna în careu. CFR asta a făcut și în sezonul regulat, jucătorii au intrat tare și arbitrul n-a dat. Jocul e fotbal, fotbalul nu e călcare pe glezne, nu venim la bătaie, nu e kickbox.

Ori jucăm mingea, ori jucăm să rupem oasele adversarilor. Mi-e teamă că am în cap mâna lui Camora și n-a dat 11 metri”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Gigi Becali: ”Dacă vine Deac și bagă o talpă și nu dă galben, e clar ce face Kovacs”

Gigi Becali speră ca Istvan Kovacs să nu tolereze jocul agresiv al CFR-ului și să penalizeze imediat o intrare mai dură.

”Noi trebuie să vedem în ce manieră se arbitrează. Dacă vrei să controlezi un joc și nu ești de nicio parte, dai galben imediat cum vezi joc agresiv.

Dacă vine, de exemplu, Deac și bagă o talpă și nu dai nici galben, pentru mine e clar ce face Kovacs. Eu nu pun presiune, eu doar transmit că nu merge șmecheria, că o simțit și noi, o simțim pe cea mai mică șmecherie”, a transmis Gigi Becali.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.