Jump to content

Irina Rimes a dezvăluit în podcastul lui Horia Brenciu că pregătește un concert la Sala Palatului, vorbind și despre planuri ipotetice de nuntă

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Irina Rimes la podcastul lui Horia Brenciu

Irina Rimes a cântat și a povestit alături de Horia Brenciu, în podcastul Lucruri Simple. Artista a oferit noi detalii cu privire la albumul "Acasă", pe care-l va lansa anul acesta, dezvăluind și că pregătește un concert inedit, primul de la Sala Palatului. Printre picături, s-a discutat și despre chestiuni sentimentale, Horia dorind să afle dacă o nuntă și un copil se regăsesc printre planurile ei de viitor.

O discuție cu Horia Brenciu nu putea avea loc decât într-un cadru festiv, așa că Irina Rimes a fost întâmpinată la podcast ca la nuntă, având și un meniu pe măsură, cu mâncăruri moldovenești. În această atmosferă jovială, Irina a vorbit despre muzică, iubire și planuri de viitor, atât pe plan profesional, cât și personal. Artista a anunțat că albumul "Acasă", la care lucrează de multă vreme, va fi lansat anul acesta.

Irina Rimes: "("Acasă") e despre întoarcerea la origini și la cine ești tu"

"De fiecare dată când mă pierd, mă întorc la începuturi și anul ăsta mă întorc la începuturi, mai ales. O să lansez un album, care se numește "Acasă", și piesele de pe acest album descriu o fată care, pe lângă relația eșuată, care i-a dat foarte mari bătăi de cap și de care s-a desprins foarte greu, s-a și pierdut din punct de vedere inspirațional. Nu mai știe despre ce să scrie. Despre el a scris deja două albume, industria o sufocă, Instagramul mă sufocă, TikTok-ul mă sufocă, aia mă sufocă, aia mă sufocă, nu mai am timp de muzică, ceea ce e cel mai important, cred eu.

Am decis să las totul și să mă apuc de album. De fapt să termin albumul pe care-l începusem de hă hă. Am luat o rulotă și am plecat spre casă, spre Chișinău, dar mai multe detalii atunci când o să apară albumul, pentru că am făcut un proiect mare. Cred că e cel mai mare proiect din viața mea, cel mai ambițios proiect pe care l-am avut vreodată, și am vrut să iasă la pachet cu toate. Cel mai important pentru mine este acest album, care se numește "Acasă" și în care sper să se regăsească multă lume. (...) E despre întoarcerea la origini și la cine ești tu", a detaliat Irina.

Unde ar face nuntă Irina Rimes

Relația artistei cu David Goldcher a fost, de asemenea, un punct de focus în discuția cu Horia. Cei doi au interpretat mai multe piese în limba franceză, Horia întrebând-o apoi direct pe Irina dacă își dorește să facă nuntă în România sau în Franța. Luată pe nepregătite, Irina a început să spună că pentru Franța plănuiește ceva restrâns. Dojenindu-l, apoi, pe Horia, că i-a dat vin, a reformulat. A menționat că discuția este ipotetică și a dezvăluit că ar face două evenimente.

"Ipotetic vorbind, dacă m-aș căsători, aș face o mică petrecere într-un châtelet (mic castel) în Franța, cu familia - familia lui, familia mea, prieteni foarte apropiați - și o nuntă moldovenească în România", a dezvăluit Irina.

Cât despre copii, Horia i-a prezis că va avea gemeni. Întrebată și cam în cât timp crede că va deveni mămică, Irina a mărturisit că și-ar dori să se întâmple cam într-un an, doi.

Vocea României și primul concert Irina Rimes la Sala Palatului

Horia și Irina au vorbit, printre altele, și despre Vocea României, despre concurenți preferați, dar și despre sesiunile de compus, unde lucrurile merg strună atunci când există chimie între compozitor și producător. Irina a mărturisit că Alex Cotoi este unul dintre producătorii cu care colaborează cel mai bine.

Pe final de podcast, Irina Rimes a anunțat că plănuiește primul ei concert la Sala Palatului, care va marca, cel mai probabil, lansarea albumului "Acasă".

"Horia, am să te invit la primul meu concert la Sala Palatului, la care lucrez", a anunțat Irina.

Sursa: infomusic.ro

• D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.