Jump to content

Gică Craioveanu a numit trei jucători români capabili să joace în La Liga: ”Avem jucători de talent”

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Craioveanu

Fostul mare atacant este de părere că există jucători în fotbalul românesc capabili să evolueze titular în La Liga, la formații de top precum este Villarreal, recent eliminată din semifinalele Ligii Campionilor de Liverpool, după un meci plin de suspans, terminat scor 2-3.

Gică Craioveanu: ”Putem avea jucători la nivelul acesta!”

Gică Craioveanu a evoluat pentru Villarreal în perioada 1998-2002, chiar la primul sezon al formației pe prima scenă a fotbalului spaniol. În sezonul 1998/1999, atacanul român avea să marcheze 13 goluri în 35 de partide.

De asemenea, Craioveanu a mai evoluat în Spania la Real Sociedad, între 1995-1998, dar și la Getafe, între 2002-2006. A adunat peste 200 de meciuri în Spania, cu peste 50 de goluri marcate.

”Grande” Gică a comentat meciul dintre Villarreal și Liverpool pentru radio-ul spaniol Onda Cero. La nici 24 de ore de la fluierul final, Craioveanu a declarat că ar fi văzut jucători români capabili să joace la nivelul arătat pe teren de fotbaliștii lui Villarreal, marți seară. Sau, cel puțin, la nivelul primei divizii din Spania.

“Foarte realist, eu spun că putem avea jucători la nivelul acesta, în tricoul lui Villarreal! Tănase, despre care spunea Ioan Andone, eu cred că are multă calitate și, dincolo de asta, faptul că marchează foarte mult, deși nu e vârf, îi aduce un plus foarte apreciat în evaluările pe care le-ar face un club de aici. Îi văd la Villarreal sau la un club de acest nivel și pe Cicâldău sau Ivan. Mai ales că se zvonește că Villarreal îl va vinde pe Danjuma.

Noi avem jucători de talent, trebuie să renunțăm însă la mentalitatea mulțumirii cu puțin! Gata, ne-am transferat, avem salariu mare… și ce facem? Eu am plecat la 27 de ani din România și am ieșit de două ori golgheter! Nu m-am grăbit să plec repede, câine surd la vânătoare!”, a declarat Gică Craioveanu, conform playsport.ro.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.