Jump to content

Xavi nu se dezminte, chiar dacă îi felicită pe cei de la Real Madrid. "Noi nu le-am dat șansa să revină"

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Real Madrid CF v FC Barcelona - La Liga Santander, Spain - 20 Mar 2022

Tehnicianul grupării blaugrana a ținut să-i felicite pe cei de la Real Madrid, chiar dacă nu a ezitat să-i și înțepe.

Xavi nu s-a abținut: "La Barcelona câștigăm cu stil"

Xavi a prefațat duelul pe care formația sa îl are cu Real Betis, proaspăt câștigătoare a Cupei Spaniei după o finală cu Valencia.

Tehnicianul a confirmat că nu va face precum cei de la Atletico, care refuză să le facă gardă de onoare celor de la Real Madrid, și le va arăta respect rivalilor de la Betis în confruntarea de sâmbătă.

De asemenea, spaniolul a ținut să o laude pe trupa lui Ancelotti, chiar dacă a subliniat victoria cu 4-0 a catalanilor de pe Santiago Bernabeu.

"Gardă de onoare? E un semn de respect, și eu am făcut asta pentru Real Madrid când jucam. Mâine, le vom oferi asta celor de la Real Betis. Trebuie să fim cinstiți, Barcelona și Real Madrid sunt pricipalele forțe ale Spaniei. Nu trebuie să uităm asta.

Noi suntem într-o situație diferită și am avut ca obiectiv un loc de Champions League. Anul viitor ne gândim la trofee.

Oamenii nu țin minte doar triumfurile Barcelonei, ci și felul în care au fost obținute. Eu sunt convins că stilul acesta de joc ne-a adus 5 Ligi ale Campionilor și apreciere la nivel mondial.

Am crescut foarte mult de când am venit. Noi am apreciat victoria cu 4-0 contra celor de la Madrid. Au fost doar 3 puncte, dar diferența dintre noi și echipele pe care ei le-au scos din Champions League este că noi am terminat treaba. Istoria ne spune despre revenirile lor și noi știam asta. Îi felicit pentru calificare", a spus Xavi, conform presei din Spania.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.