Jump to content

New wallpaper for Christmas

Fafka
 Share

Recommended Posts

Voi sunteti chiar ipocriti ?! Ce intelege baiatu daca toti ii spuneti "bravo,gg,good job,... etc..." frate , dati si voi niste indicati , nu ca ma pricep dar in comparatie cu alte wallpaper'uri facute pentru B-Zone acesta este groaznic , sa inteleg ca tema este "Marry Christmas B-Zone" , eu vad decat scris "Marry Christmas B-Zone" nici o tema nimic , incerca sa te uiti peste niste tutoriale de wallpaper'uri si dupa sa iti postezi creatiile , fa mai multe 2,3 si dupa il alegi pe cel mai bun si il postezi, incerca sa nu mai comentezi la cei care te critica , ei te ajuta sa evoulezi nu cei care spun "gg si habar nu au de ce faci tu acolo" , uita'te la florin , snooper , crystal , Smith etc... care pe b-zone "au evoluat in timp " intreabai cum au facuto si ai sa vezi ca o sa iti spuna accelasi lucru. Bafta!

/:) esti mai bun?nu prea cred ;)

In plus scrie clar ca e al 2-le wallpaper al meu ;),a si mai uitate putin sa vezi ca nu chiar cel mai groaznic sunt alti care au luat o imagine au pus un text de ..... si gata si se asteptau sa primeasca nustiu ce..eu nu m-am asteptat sa primesc nimic l-am facut si atat pentru b-zone ;)

Si ce problema ai tu daca asta e tema mea ;)?asa am vrut eu sa imi aleg..'ai ca ai incercat sa ma ajuti da nu prea si tu crezi ca eu ii bag in seama pe astia care imi zic gg,foarte frumos si nustiu ce?topicul meu de creatii e plin de astfel de posturi pentru +1,dar eu ce vrei sa le fac nu sunt designer ;) las' sa se ocupe cine trebuie de ei

foarte frumos

putin off-topic:

hayat macar el a facut ceva pentru b-zone,si daca tot nu iti place tie fa tu unu mia bun :P

inca o data felicitari

Ii dau dreptate lu VicsteR fa si tu ceva pt. B-Zone apoi discuta pe tema altora.

Eusebio NO COMENT suberba lucrarea!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.