SeBy.BosManu Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nick-ul tau: [006]SeBy Server: RPG1.b-zone.ro Descrierea bugului: Am revendicat premiul de la tier 2 dar procentajul pentru a ajunge la tier 3 a rămas blocat la 26.6 eu jucându mă incontinuu crezând că merge.Am discutat și cu un admin și mi a spus sa incerc un relog dar tot la fel,tot blocat la 26.6 a rămas. Că dovada aveți și mesajele apărute de la /bonuses. Screenshot(s): https://imgur.com/a/rWAD596 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Poți revendica o singură dată premiul pe zi. Dacă ai dat revendicare nu mai poți face progres pe ziua respectivă. Nu e bug, așa e făcut sistemul, citește la updates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.