AndreWL Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Nick-ul tau: AndreiJp Server: rpg2 Descrierea bugului: Am dat y sa-mi dea task uri si mi-o dat sa dau spray si sunt pd si nu am voie. Am dat din nou y sa-mi dea alte task rui si imi scrie ca deja l-am facut de 5 ori. in Plus daca l-as fi terminat de 5 ori mi-ar fi dat /Wheel si nu ar fi aratat task ruile. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 de asemenea, nu poti completa task-ul "finalizeaza un rob" daca dai rob solo, nu stiu daca e bug sau pur si simplu a fost facut sa l poti completa la rob in grup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.