Jump to content

Madden 23: Cum sa treci obstacolele


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

Madden-23-Joe-Mixon.thumb.jpg.ceb79a60590c1d1b5739fad6ce5e3632.jpg

 

 

Una dintre cele mai subestimate mișcări pe care le poți aplica atunci când alergi cu mingea în Madden 23 este opțiunea obstacole. Cu fanii rapid să folosească mișcările juke sau spin din cauza eficienței pe care fiecare o oferă, jucătorii vor uita uneori să facă obstacole și, în acest proces, vor pierde o metodă importantă de a câștiga metri în plus folosind jucătorul lor ofensiv.

 

Acestea fiind spuse, motivul pentru care este o mișcare care nu este întotdeauna utilizată în Madden 23, se rezumă la infrecvența tacklurilor joase din partea apărătorilor. Obstacolul nu va fi eficient pentru abordările în picioare și chiar și loviturile cu talie înaltă pot fi prea dificile pentru a fi eliminate. Ca rezultat, singura dată când îl poți folosi este atunci când apărătorul execută un tackle suficient de jos pentru a sări peste.

 

Cu toate acestea, dacă este cronometrat corect la recunoașterea unui tackle înalt la genunchi, obstacolul poate fi foarte eficient și vă permite să adăugați bucăți de metri la alergări. Deși nu este cea mai fluidă opțiune, este una utilă care scoate în evidență autenticitatea gameplay-ului din Madden 23.

 

Care sunt obstacolele in Madden 23

  • Informații suplimentare: La fel ca orice alte mișcări din Madden 23, jocul cu obstacole necesită să recunoașteți ce vrea să facă apărătorul și să vă cronometrați luarea deciziilor în corespondență cu încercarea de placare a apărătorilor. Dintre toate mișcările de alergare pe care le aveți la dispoziție, cu obstacole este cu siguranță una dintre opțiunile cele mai dificile de realizat.
  • Dar, atunci când este făcută corect, poate fi una dintre cele mai mulțumitoare și mai eficiente mișcări de implementat pe fugă. Cu toate acestea, să știi care jucători ofensivi care au cele mai bune cote de sărituri și agilitate vor merge foarte mult atunci când îți maximizezi capacitatea de a face obstacole în joc.

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.