Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Meciul celor de la CSA Steaua cu Unirea Constanța a fost ANULAT! Anunțul FRF


Bodii
 Share

Recommended Posts

Meciul celor de la CSA Steaua cu Unirea Constanța a fost ANULAT! Anunțul FRF

 

FRF a anunțat că meciul CSA Steaua - Unirea Constanța din etapa #7 din Liga 2, a fost anulat. Decizia vine la câteva ore după ce Comisia de Disciplină a suspendat terenul din Ghencea pentru 4 meciuri, urmare a incidentelor de la Dinamo - CSA Steaua. 

 

 

Programată inițial sâmbătă, 17 septembrie de la 12:00, partida a fost anulată de către cei de la FRF, care nu au menționat încă dacă meciul se va disputa la o dată ulterioară.

 

Din informațiile Gazetei, motivul „anulării” meciului, exprimare care apare pe site-ul Federației 

ar fi că steliștii au terenul suspendat și nu au găsit unde să joace atât de repede, decizia FRF fiind dată cu mai puțin de 24 de ore până la partidă.

 

 

 

ce265c55-1d04-49ee-bbf3-d2067ee668de.thumb.jpg.3fc220b72c1b41edcb935b28f28c946a.jpg

Și pe site-ul frf-cca.ro, unde sunt publicate delegările Comisiei Centrale a Arbitrilor, a apărut scris că meciul nu se mai joacă, deși brigada pentru această confruntare era deja stabilită.

 

În cursul zilei de azi, „militarii” au fost sancționați foarte dur de FRF după incidentele de la derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii au fost penalizați cu 83.750 lei după ce ultrașii au făcut ravagii în meciul de pe Arena Națională. 

Formația lui Daniel Oprița a fost și penalizată cu 4 meciuri în care nu va putea evolua în Ghencea, la partidele considerate pe teren propriu. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.