Jump to content

OPPO va lansa două telefoane pliabile până la finalul acestui an; S-ar afla în pregătire Find N2, iar un prim model cu clapetă a intrat în fază de pro

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO va lansa două telefoane pliabile până la finalul acestui an; S-ar afla în pregătire Find N2, iar un prim model cu clapetă a intrat în fază de producție</b>La finalul anului 2021 am avut parte de o surpriză din partea OPPO. Compania lansa primul său smartphone pliabil - OPPO Find N. A primit chiar o recenzie detaliată din partea noastră, deși nu se vinde oficial la nivel global, ci doar în China

La finalul anului 2021 am avut parte de o surpriză din partea OPPO. Compania lansa primul său smartphone pliabil - OPPO Find N. A primit chiar o recenzie detaliată din partea noastră, deși nu se vinde oficial la nivel global, ci doar în China. După cum era de așteptat, producătorul urmează să aducă noi astfel de modele pe piață, lucrând deja de câteva luni la acestea, conform zvonurilor. Azi aflăm alte detalii despre noile modele pliabile pregătite de către OPPO.

Informațiile sosesc prin intermediul tipster-ului Digital Chat Station. El susține că telefonul pliabil succesor pentru Find N e cunoscut la nivel intern după numele de cod „White Swan / Lebăda Albă”. În plus, aflăm că a intrat în fază de producție și un prim model cu clapetă, numit „Dragonfly”. Ambele telefoane ar urma să aducă procesor Snapdragon 8+ Gen 1.

OPP-Find-N_058-horz_592x317.jpg

Digital Chat Station spune că presupusul Find N2 va sosi în mai multe nuanțe de culoare: negru, alb și verde. Pe de altă parte, varianta Flip ar sosi pe negru, alb și violet. E posibil să vorbim despre rivali serioși pentru alte pliabile de pe piață precum Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4, Huawei P50 Pocket, Huawei Mate Xs 2 sau Motorola RAZR 2022. 

Mă intrigă faptul că aceste telefoane pliabile ar aduce procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Spun asta întrucât Qualcomm ar urma să anunțe undeva în luna noiembrie, conform zvonurilor, un nou procesor Snapdragon 8 Gen 2. Sunt șanse astfel ca OPPO să anunțe noile modele mai rapid decât ne-am aștepta.

Pe de altă parte, e posibil ca producătorul să mai taie din costurile de producție dacă folosește acest CPU. Din câte știm, prețul modelelor pliabile constituie un factor de decizie puternic pentru cumpărători, iar această alegere ar fi favorabilă pentru OPPO dacă reușește să aducă pliabile la un preț competitiv.

Primul model pliabil lansat de către OPPO, Find N, a adus o abordare nouă, interesantă. Deși e mai compact față de alte modele de pe piață, el oferă o experiența de utilizare plăcută, fiind mai ușor de mânuit. Rămâne de văzut dacă compania va păstra acest form factor pentru succesor și evident, dacă el va ajunge la nivel global în 2023. 

În decembrie ar trebui să aibă loc conferința anuală OPPO INNO Days, iar în cadrul acestui eveniment am putea afla detalii despre noile pliabile aflate în pregătire.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.