Jump to content

Discutii intre mafioti...

EvghinTheAce

Recommended Posts

Descriere:Salutari tuturor. Dupa cum zice si topicul, discuii intre mafioti cu chestii legate de mafii, gen: war-uri recente, afaceri cu care vreti sa va laudati, schimbare de lider / sublider, topul mafiilor, aliante etc... gasiti voi ce sa vorbiti.

Nu vreau sa aud "topic aiurea". E despre SAMP RPG pe sv b-zone ( nu ma abat de la regulament ).

ce topic :-J , fa ma si unul pentru politie si factiuni pasnice ca n-are farmec asa :(

Mare iti e gradina Doamne

... si tu sari gardul...

Ti-o fi tie greu sa faci? Atunci facem chat general aici frate :-J voiam sa fac topicul ca sa discutam mafiotii intre noi ca nu avem un topic pe forum, daca tu esti civil si nu ai ce face... :-J asta e problema ta copile :-J

Dar na ce sa fac traim in Romania, unde daca faci cv bun sare cu gura sa te injure sau daca faci cv gresit tot aia e :-J ca na suntem romani si doar atat ne duce capul, sa il injuram pe X ca nu a facut si pt noi un lucru. Fa tu pt PD si restul....

... si tu sari gardul...

Ti-o fi tie greu sa faci? Atunci facem chat general aici frate :-J voiam sa fac topicul ca sa discutam mafiotii intre noi ca nu avem un topic pe forum, daca tu esti civil si nu ai ce face... :-J asta e problema ta copile :-J

Dar na ce sa fac traim in Romania, unde daca faci cv bun sare cu gura sa te injure sau daca faci cv gresit tot aia e :-J ca na suntem romani si doar atat ne duce capul, sa il injuram pe X ca nu a facut si pt noi un lucru. Fa tu pt PD si restul....

E mare rau prostia ta.

Civil ? Daca nu stii, te poti documenta un pic inainte ?

E rank 5 in Tattaglia, "desteptule"

Si da, e normal sa sara asa, nu iti dai seama ce spam se va crea ? Si cati nesimtiti vor posta doar pentru +1 ? Spun 2-3 cuvinte despre o mafie, si atat, astea nu sunt discutii generale, se numeste " post hunterism"

Sa faca +1 :-J frate parca muriti. Atunci hai sa facem ingame un irc unde se va face spam de la civili fara nr, haideti romani, nu vreti? Haideti ca e usor, ingame se da doar kick pt spam, pe forum suspend. Oare nu scapam mai usor de ei pe forum ( spameri ) ?

Sa faca +1 :-J frate parca muriti. Atunci hai sa facem ingame un irc unde se va face spam de la civili fara nr, haideti romani, nu vreti? Haideti ca e usor, ingame se da doar kick pt spam, pe forum suspend. Oare nu scapam mai usor de ei pe forum ( spameri ) ?

Problema este ca nu vorbimd e civili.

Vorbim SI / sau de playeri vechi, playeri experimentati, care cu toate aceste criterii enumarate mai in spate, tot fac +1...so...n`ai cu cine...daca nu ti se va inchide topic`ul, intr`o saptamana maximum, vor fi cel putin 6-7 pagini, iar daca te vei uita peste toate, vei observa ce am zis eu mai sus.

Mda... doar la atata vad ca va duce capul...

on: Corleone am auzit ca v-ati luat-o tare pe coaja de la BS

Ai auzit prost, war`ul acesta trebuia sa fie 1vs1. Corleone vs Stracci, dar Stracci a chemat alianta, mai mult decat atat, Corleone a dominat war`ul, mai putin inceputul.Deci ai auzit prost, foloseste niste betisoare.

Pai mai facem noi off-topic mult ca sa luam warn-up?

Cand ti se inchide gura, schimbi subiectul, sau te dai lovit nu ? Vaai..asa sunt toti.

Daca observi, din 14 posturi pana acum, decat 2-3 au legatura cu "mafiile", iar celelalte subiecte au fost provocate de tine.So, tu faci cel mai mare spam.

Scuzati-ma ca ma bag in cearta..

Parerea mea e ca topicul nu isi are rostul decat daca e vorba de un topic pentru certuri.

Privind schimbarile de lider / sublider, se poate vedea pe forum la fiecare mafie liderul si toti membri (daca au lista cu membri), dar ar fi mai usor daca ar fi postate aici, nu sunt contra..

Aliantele se posteaza la Leaders Discussions, deci nu vad rostul sa fie in doua locuri.

Nu are rost sa va certati, Evghin, daca te-ai schimbat sau nu, nu incerca sa pari altfel, inainte cand erai rank 5 / sublider (dupa) in Paterno sti cum faceai si tu, de parca voi erati conducatorii supremi :))

Explicatie. "De ce topicul nu-si are rostul? (in mare parte)". + exemple:

1. War-uri recente:

Fiecare se va lauda ca a castigat vreun war, altii vor comenta aiurea "nu a fost asa"; "ati abuzat de bug"; "noi eram 2 voi 20"; etc.

Ex:

X: Ce i-am batut pe "N" Family ieri :X

Y: Nu ne-ati batut, noi am castigat..

Si asa incep certuri (se va devia de la subiect si toata lumea isi va "da cu parerea")

2.Topul mafiilor:

Groaznica idee, toti vor posta aici care e topul dupa parerea lor si vor comenta, se va ajunge la certuri ca in ideea de mai sus..

3. Restul lucrurilor enumerate pe la inceputul postului meu :))

E bine ca ai avut interes sa faci asta si ca ai incercat, dar nu cred ca se pot discuta prea multe...

P.S. Doar imi spun parerea, sper sa nu se considere spam. Bafta cu topicul :)

EDIT:

Doar uitati-va cateva posturi mai jos si va veti convinge despre ce vorbesc ;))

A? A? Stai ca m-ai pierdut de la al doilea post. Ne-am luat-o rau de la Stracci? Fii serios. Uite iti comentez eu tot warul

La ora 21:00 Stracci au ajuns la cluckin si s-au aranjat. La ora 21:05 Corleone a ajuns la cluckin,am inceput sa ne impuscam,ei dominand pana la ora 21:25,dupa care am resuit sa cucerim zona. Dupa aceasta ora,21:25,niciun stracci nu a mai reusit sa comenteze ceva pe acolo. La ora 22:00,Stracci vazand ca pierd au chemat Barzini,ce intelegi tu prin asta? Ca s-au saturat sa si-o ia la nanau si au chemat intariri. Daca tu sau altcineva intelegeti altceva astept PM. Dupa ce au chemat Barzini,noi ne-am retras,deja nu mai avea rost.

DACA VOI INTELEGETI PRIN ASTA CA NE-AM LUAT-O RAU INSEAMNA CA AVETI O PROBLEMA. DACA CINEVA ARE CEVA DE COMENTAT LA CE AM ZIS EU ASTEPT :)

A? A? Stai ca m-ai pierdut de la al doilea post. Ne-am luat-o rau de la Stracci? Fii serios. Uite iti comentez eu tot warul

La ora 21:00 Stracci au ajuns la cluckin si s-au aranjat. La ora 21:05 Corleone a ajuns la cluckin,am inceput sa ne impuscam,ei dominand pana la ora 21:25,dupa care am resuit sa cucerim zona. Dupa aceasta ora,21:25,niciun stracci nu a mai reusit sa comenteze ceva pe acolo. La ora 22:00,Stracci vazand ca pierd au chemat Barzini,ce intelegi tu prin asta? Ca s-au saturat sa si-o ia la nanau si au chemat intariri. Daca tu sau altcineva intelegeti altceva astept PM. Dupa ce au chemat Barzini,noi ne-am retras,deja nu mai avea rost.

DACA VOI INTELEGETI PRIN ASTA CA NE-AM LUAT-O RAU INSEAMNA CA AVETI O PROBLEMA. DACA CINEVA ARE CEVA DE COMENTAT LA CE AM ZIS EU ASTEPT :)

Asa e cum zici tu,le-a fost frica si au chemat alianta :))

emptY_mdY + Tom.Capone = Tattaglia ? Egaleaza ecuatia asta, si esti zeu.Iti zic eu, nu are solutii reale, so degeaba ai facut aceasta comparatie.

A, daca spuneai Tom.Capone = Barzini, atunci te credeam, dar asa..

Eu cu Tom, am fost la war, si nu aveam DECAT deagle la noi, pe care bine`nteles, nu l`am folosit, si daca cineva are SS`uri cu noi la war, atunci se va vedea clar ca noi am stat retrasi, nu am atacat, pur si simplu stateam pe /gro, dar invidia...

BTW : Sa iti zic ceva, stii care e sursa NEFERICIRII ?

Cauta pe net, daca nu, voi reveni cu edit.

Eram sigur ca tre sa se laude cnv...

Eu am vz si vreo 2-3 tattaglia cand eram cu tv care au trecut pe acolo cu un sultan si faceau db cu dgl...

#: Stracci au chemat B ca si voi ati chemat T, asa zice lumea...

Deja mananci ***** .... nu mai exagera ca ne certam.

Nu stii sa citesti, sau te prefaci ? E greu de inteles ca am fost decat eu cu Tom.Capone, si am fost cu masina mea(n.r.-Windsor), care am lasat`o departe de locul war`ului.

De laudat nu m`am laudat, asa ca iar mananci *****.

Nu te mai lua dupa ce zice lumea, ca lumea vorbeste prost.

Ti`am mai zis eu tie, nu mai sari asa, fi mai temperat, documenteaza`te inainte sa vorbesti.

E a 2-a oara in interval de ~3 ore in care vorbesti prostii.

Voi faceti intocmai cum am spus eu =)), va certati pe tema asta, cititi-mi postul anterior si puteti observa ca am dreptate. Incetati cu cearta pe tema asta. Prin asta dovediti ca topicul nu creaza decat certuri si ca nu isi are rostul...

Evghin nu stiu daca tu esti in masura sa vorbesti despre mafii , war-uri sau orice lucru legat despre o mafie . De fapt nu stiu cine este ... War-ul dintre Corleone si Stracci nu a fost castigat de o mafie anume pentru ca niciunul din Conducatori nu au recunoscut 'infrangerea' , deci ... Toata lumea a castigat , parerile sunt impartite :) . Cu siguranta acest topic nu va rezolva problema .. Topicul nu ajuta la nimic . ( nu e primul topic aiurea facut de evghin .. )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.