Jump to content

Căştile Nothing ear (2) apar în primele randări; E ceva nou la capitolul design?

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căştile Nothing ear (2) apar în primele randări; E ceva nou la capitolul design?</b>După câteva teasere pentru căştile Nothing ear stick şi aluzii la un telefon Nothing Phone ceva mai scump, acum avem o scăpare ceva mai "cărnoasă" pentru căştile Nothing ear (2). Acestea apar în imagini pe care le analizăm mai jos

După câteva teasere pentru căştile Nothing ear stick şi aluzii la un telefon Nothing Phone ceva mai scump, acum avem o scăpare ceva mai "cărnoasă" pentru căştile Nothing ear (2). Acestea apar în imagini pe care le analizăm mai jos.

La prima vedere nu remarcăm multe schimbări de ordin vizual faţă de Nothing ear (1). Tocul transparent e în continuare în ecuaţie şi estetica e cam la fel. O schimbare evidentă este cea de branding, cu "ear (2)" clar marcat pe tija căştilor, în locul logo-ului Nothing. Primele căşti au avut autonomie totală de 25-30 de ore, deci una greu de depăşit de succesor, zic eu. Aveam şi certificare IPX4, ceea ce mă aştept să vedem şi pe generaţia 2.

Nothing ear (2)

Anularea activă a zgomotului ar putea primi un upgrade şi extra moduri de folosire, poate extra moduri de Transparentă, pentru că am văzut că se poartă la alte căşti să alegi intensitatea aplicaţii sale. Un minus de la ear (1) pe care sper să îl văd corectat la ear (2) este suportul de asistent vocal care lipsea. Google Assistant, Siri, Alexa nu pot fi accesate cu primele căşti Nothing. 

Vă reamintesc între timp ca firma lui Carl Pei va prezenta castle Nothing Ear (stick) pe 26 octombrie. Acest produs a primit deja un teaser în timpul lui London Fashion Week şi promite să schimbe modul în care scoatem căştile din tocul lor. O cască de genul are doar 4.4 grame şi e gândită să fie purtată toate ziua fără a fi incomodă. 

Recent Nothing a făcut o mutare bizară, scumpind căştile Ear (1), care au început să coste 149 USD. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.