Jump to content

One UI 5.0 a sosit pe Samsung Galaxy S20, Galaxy Note 20; Actualizarea aduce Android 13 stabil, funcții noi de customizare

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>One UI 5.0 a sosit pe Samsung Galaxy S20, Galaxy Note 20; Actualizarea aduce Android 13 stabil, funcții noi de customizare</b>La doar câteva ore după ce am scris că Samsung Galaxy S21 a început să primească actualizarea la Android 13 şi One UI 5.0, aflăm că pachetul software a sosit şi pe Galaxy S20, dar şi pe Galaxy Note 20 şi versiunile lor. Avem detalii mai

La doar câteva ore după ce am scris că Samsung Galaxy S21 a început să primească actualizarea la Android 13 şi One UI 5.0, aflăm că pachetul software a sosit şi pe Galaxy S20, dar şi pe Galaxy Note 20 şi versiunile lor. Avem detalii mai jos.

One UI 5.0 şi Android 13 soseau întâi pe telefoanele Galaxy S22 la final de lună octombrie. Acum au ajuns pe Galaxy S21, S21+ şi S21 Ultra, iar imediat după şi pe Galaxy S20, S20+, S20 Ultra şi pe Galaxy Note 20 şi Note 20 Ultra.

În cazul lui Note s-a confirmat pentru început în Elveţia, cu firmware N98xBXXU5GVJE şi security patch pe luna noiembrie. Cine are un Galaxy S20 sau S20+ 4G primeşte versiunea de firmware G98xFXXUFGVJE, iar cine are un S20 Ultra primeşte G988BXXUFGVJE. În acest caz vine la pachet şi security patch-ul pe octombrie 2022. 

Ce noutăţi aduce acest One UI 5.0? Pentru început iconuri şi animaţii noi, design nou pentru ferestrele pop up de la apelare şi notificări, dar şi o administrare mai bună pentru personalizarea interfeţei. Mă refer la lockscreen, wallpaper şi un layout nou pentru widgeturi. Putem şi extrage text din fotografii, iar modul Routines a fost optimizat mai bine.

Aduce şi un nou gest swipe pentru multitasking, iar funcţia de paletă de culori pentru customizare a primit extra opţiuni de personalizare. Widgeturile pot fi acum "stacked", adică suprapuse în 3D. Pachetul software ocupă în jur de 2.8 GB. Vă invităm să ne spuneţi în comentarii dacă v-a sosit actualizarea şi ce model aveţi.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.