DanyZew Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Am instalat sampul si gta-ul de la wiki bzone si cand vreau sa intru pe server imi zice ''wrong server password'' , NU, nu am pus nici un caracter la ''server password:' inainte sa intru pe server. am verificat de mai multe ori https://imgur.com/a/BTku2P3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathen Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Salut, Probabil că nu foloseşti versiunea de SA-MP corespunzătoare. Încearcă să instalezi o altă versiune şi vezi dacă îți merge. O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Salut, Problema este foarte simplă pentru că am întâmpinat-o și eu și anume este de la GTA-ul de pe wiki b-zone, la unii cand vor să îl folosească așa le spune cand vor să se conecteze pe servere fără parola, n-aș putea să îți spun de ce. Soluția e evidentă, trebuie să descarci alt client de samp din altă sursă. N-as putea să îți recomand eu una deoarece nu are legătură cu comunitatea și este interzis, însă poți da un search pe google și cu siguranță vei găsi o altă variantă de GTA clean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Ti as spune de unde sa descarci un alt gta clear dar nu am voie, nu cred ca fix de la gta este problema dar poti incerca sa descarci altul daca nu incearca sa nu fie cumva problema de la cv driver de la tine de la net, poti reveni cu un raspuns daca schimbarea la gta te a ajutat, daca nu poti incerca si sa stergi gta user file poate rezolva multe probleme desi daca ai spus ca ti ai bagat windows nou e aproape deloc rezolvabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Topic inactiv. TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.