Jump to content

OFICIAL: Viitorul concept Peugeot Inception va fi prezentat la CES 2023


Claude.
 Share

Recommended Posts

OFICIAL: Viitorul concept Peugeot Inception va fi prezentat la CES 2023 - Poza 1

Peugeot a confirmat oficial că va dezvălui viitorul concept Inception în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas în 2023.

 

Conceptul anunță viitoarea generație de mașini electrice a constructorului francez. În cadrul Salonului Auto de la Paris, Peugeot a anunțat că va prezenta un viitor concept electric, care va marca startul epocii electrice pentru constructorul francez.

 

Conceptul poartă numele Inception, iar acum producătorul a confirmat oficial că acesta va fi prezentat în Statele Unite, în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas.

 

 Evenimentul va fi programat în perioada 5-8 ianuarie 2023, iar Peugeot va dezvălui conceptul în prima zi a evenimentului. Este oarecum neobișnuit să asistăm la o dezvăluire a unei mașini Peugeot în Statele Unite, având în vedere că brand-ul francez nu este prezent pe această piață.  

 

Totodată, Peugeot va dezvălui, alături de conceptul Inception, și noua generație a sistemului digital iCockpit. Constructorul francez nu a oferit până în acest moment nicio imagine sugestivă cu viitorul concept.  

 

Începând de anul viitor, toate modelele Peugeot din gamă vor avea câte o versiune electrificată. Din 2025, toate modelele vor primi și versiuni pur electrice.

 

Automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.