Jump to content

Anunt neasteptat: Call Of Duty va fi disponibil 10 ani pe consolele Nintendo.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

Anunț neașteptat: Call of Duty va fi disponibil 10 ani pe consolele Nintendo

 

Microsoft și Nintendo au bătut palma pentru ca jocul Call of Duty să fie disponibil pe consolele companiei japoneze timp de 10 ani.

 

 

 

Înțelegerea va ajuta Microsoft să încheie achiziția Activision Blizzard. Perioada poate fi prelungită dacă totul merge bine între cele două companii.

 

Franciza Call of Duty este una dintre cele mai importante de pe piața jocurilor video. Jocurile nu sunt disponibile pe consola Nintendo Switch, dar Microsoft promite că va lansa o versiune de CoD pentru această platformă, dacă tranzacția primește undă verde de la instituțiile antitrust. Portarea unui joc atât de complex pe o consolă video portabilă rămasă în urmă la capitolul hardware nu va fi, însă, o treabă ușoară.

 

Ultimul titlu din franciză disponibil pe o consolă produsă de compania japoneză Nintendo a fost Call of Duty: Ghosts, lansat pentru Wii:U în 2013.

 

 

Microsoft a anunțat și că va continua să distribuie pe platforma Steam jocurile Call of Duty viitoare.

Mai multe guverne analizează cu atenție achiziția de 69 de miliarde de dolari deoarece dacă jocul CoD, dezvoltat de Activision, devine exclusiv pe o platformă, compania care deține platforma respectivă are un avantaj competitiv major.

 

Potrivit unor zvonuri, Microsoft vrea să încheie o înțelegere similară cu cea făcută cu Nintendo și cu principala sa rivală de pe piața de gaming, Sony. Prin parteneriatele încheiate cu Valve și Nintendo, gigantul american forțează mâna companiei japoneze să accepte un deal similar.

 

sursa: go4games

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.