Jump to content

Primele trei jocuri Uncharted vor primi variante remake, dar nu din partea Naughty Dog

Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

Uncharted Reboot Remake Third Party

Se zvonește de ceva timp că seria Uncharted ar putea intra într-un proces de remake, ori mai de grabă de reboot. Un nou zvon care se plimbă pe internet ne vorbește despre faptul că primele trei jocuri din serie ar putea primi variante adaptate pentru platformele de-acum, însă proiectul ar fi condus de un studio third-party. În acest fel implicarea celor de la Naughty Dog va fi limitată, servind mai mult ca mână de ajutor în caz de nevoie.

Cum în ultimii ani am văzut o mulțime de remake-uri și remasterizari, nu cred că mai surprinde pe cineva vestea asta. Și pare că trendul ăsta este în plină ascensiune, iar în 2023 vom primi Dead Space, Resident Evil 4, iar The Last of Us Part I are o șansă să iasă chiar anul ăsta. Să nu uităm nici de noua pasiune a celor de la PlayStation care au adus deja o selecție interesantă de jocuri pe PC și am toate motivele să cred că zvonul ăsta se bazează pe ceva mai mult decât un sâmbure de adevăr.

Anunțul nu a venit pe vreun canal oficial, ci a răsărit pe un site specializat în „scurgerea” de informații. Nu este pomenit pe nicăieri nici numele studioului care s-ar ocupa de reboot-ul seriei, însă intuiția îmi spune că probabil este vorba despre cei de la Iron Galaxy care ne-au adus Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC. Experiență au, cu Naughty Dog au mai lucrat și mai important decât atât, au avut succes. Deci nu văd de ce Sony nu ar profita de momentumul dezvoltatorului pentru un proiect de acest fel.

sursa: sursa

• KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.