Jump to content

realme GT Neo 5 are un design curat în aceste scăpări de imagini proaspete

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT Neo 5 are un design curat în aceste scăpări de imagini proaspete</b>La final de an se tot adună scăpările de telefoane ale anului viitor. realme GT Neo 5 a mai fost subiect de ştiri pe site-ul nostru, dar iată-l acum revenind sub forma unei randări, imagini cu spatele său. Am aflat recent că va veni inclusiv

La final de an se tot adună scăpările de telefoane ale anului viitor. realme GT Neo 5 a mai fost subiect de ştiri pe site-ul nostru, dar iată-l acum revenind sub forma unei randări, imagini cu spatele său. Am aflat recent că va veni inclusiv într-o versiune cu încărcare la 240W, dar şi cu senzor foto Sony IMX890, cel de pe OPPO Reno9 Pro+.

O scăpare puţin mai veche menționa un ecran OLED de 6.7 inch, cu refresh rate de 120 Hz şi rezoluţie 1.5K. Procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 ar fi bătut în cuie. Se va comercializa într-o variantă cu 12 GB RAM şi baterie de 5000 mAh, asta în varianta cu încărcare la 150W. Cea cu alimentare la 240W va avea bateria mai mică.

realme gt neo 5

Şi acum revin la noua imagine: s-a schimbat complet limbajul de design faţă de predecesor. Prima dată am căzut că avem de-a face cu un Xiaomi sau OPPO când am văzut acest look, eventual vreun POCO, pentru că lor le place să extindă modulul foto pe toată partea de sus a spatelui. Terminalul apare pe alb pur şi cu modul foto negru.

Camera include două inele, primul cu senzorul principal şi al doilea cu alţi 2 senzori incluşi. Vedem şi textul "Matrix AI" imprimat, dar nu ştim exact ce înseamnă. Poate extra moduri de captura foto. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/realme-gt-neo-5-are-un-design-curat-in-aceste-scapari-de-imagini-proaspete

Edited by Leventhe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.