Jump to content

Crystal Dynamics va colabora cu Amazon Games pentru următorul joc al seriei Tomb Raider


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

TR_CD_AG_1920x1080-1024x576.thumb.webp.7224033ccbbfbb7db15df713b467e473.webp

 

 

Studioul Crystal Dynamics a anunțat un parteneriat cu Amazon Games pentru dezvoltarea și publicarea următorului joc din seria Tomb Raider. Amazon Games va juca rolul de publisher la nivel global pentru acest nou titlu, ce urmează să fie disponibil pentru „multiple platforme”.

 

Noul joc Tomb Raider, ce nu poarta încă o denumire oficială, va fi o aventură single player cu o puternică componentă narativă, care va continua povestea eroinei Lara Croft în cadrul acestei serii. Conform promisiunilor, va include toate elementele care au transformat Tomb Raider într-una dintre cele mai apreciate serii din industria jocurilor video, precum explorarea, mediile de joc creative, puzzle-urile caracteristice și o varietate de inamici pe care îi va înfrunta neînfricata Lara.

 

Următorul joc al seriei Tomb Raider va fi bazat pe motorul grafic Unreal Engine 5, Crystal Dynamics numindu-l „cel mai mare și extins titlu Tomb Raider de până acum”.

 

De-a lungul anilor, de la prima apariție din 1996 și până acum, seria Tomb Raider a inclus mai mult de 20 de jocuri, vândute în peste 95 de milioane de exemplare.

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.