Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

ASUS a lansat Chromebook Vibe CX34 Flip – un laptop de 14 inch cu ecran la 144Hz


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

ASUS a lansat Chromebook Vibe CX34 Flip - un laptop de 14 inch cu ecran la 144Hz

 

ASUS a lansat acum cateva zile un Chromebook foarte interesant. Printre putinele cu ecran la 144Hz, fiind un model destinat celor pasionati de gaming. 

 

Acesta vine cu un ecran de 14 inch in format 16:10 cu rezolutie WUXGA la 144Hz, o tastatura RGB si Wi-Fi 6E pentru viteze foarte mari si stabile.

 

Dispune de 16GB RAM si un SSD de 512GB. Fiind un Chromebook, avem un procesor ULV, adica Ultra Low Voltage, model i7-1255U la 1.2GHz, i5-1235U sau i3-1215U la 1.0GHz. Pe partea de procesare grafica este doar o solutie integrata Intel.

 

ASUS a lansat Chromebook Vibe CX34 Flip - un laptop de 14 inch cu ecran la 144Hz

 

Si atunci cum sa fie de gaming? Este, caci pe Chromebook te poti juca prin cloud gaming, iar aici ma refer la GeForce NOW, serviciul oferit de Nvidia despre care v-am povestit in alte articole mai vechi.Pe partea de conectica dispune de HDMI 2.1, 2x USB3.2 Gen2 Type-C, 1x USB 3.2 Gen2 Type A si card reader microSD.

 

Are o camera HD, 2 difuzoare Harman Kardon si o baterie de 63Wh. Interesant este si stylus-ul oferit pentru a scrie pe ecran, acesta fiind si tactil. Este un laptop foarte bun pentru prezentari in mediul business, dar poate fi ideal si pentru gaming datorita ecranului foarte performant.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.