Jump to content

Xiaomi Pad 6 este fotografiată "pe viu" şi seamănă cu Xiaomi 12 la cameră; Ce dotări are tableta?

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Pad 6 este fotografiată "pe viu" şi seamănă cu Xiaomi 12 la cameră; Ce dotări are tableta?</b>Au trecut 2 ani de la debutul tabletei Xiaomi Pad 5 din 2021, iar acum ar fi cazul să vedem un succesor. Am mai văzut scăpări pentru Xiaomi Pad 6, iar azi vedem şi fotografii pe viu cu tableta. Device-ul va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an

Au trecut 2 ani de la debutul tabletei Xiaomi Pad 5 din 2021, iar acum ar fi cazul să vedem un succesor. Am mai văzut scăpări pentru Xiaomi Pad 6, iar azi vedem şi fotografii pe viu cu tableta. Device-ul va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an, după o prezentare la MWC 2023.

Produsul va sosi pe argintiu, într-o nuanţă pe care o găsim de obicei pe notebook-uri. Modulul foto din spate aminteşte de Xiaomi 12 şi mă surprinde să văd o cameră triplă pe o tabletă. Cam overkill totuşi, mai ales dacă diagonală e mare. În privinţa specificaţiilor, Pad 6 ar avea un ecran de 11-12 inch, cu rezoluţie de 2880 x 1800 pixeli şi refresh rate de 120 Hz sau 144 Hz. 

Xiaomi Pad 6

Am fi fost şocaţi de cel de 144 Hz, dacă nu ar fi existat deja şi OnePlus Pad cu un refresh rate similar. Display-ul va suporta Dolby Vision şi HDR10+, iar tableta va sosi cu o baterie dual cell de 10.000 mAh care suporta încărcare la 67W. La interior se află un procesor Snapdragon 870 aparent, dar va exista şi o versiune cu Snapdragon 8+ Gen 1.

Are şi 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Mă aştept la suport pentru stylus, difuzoare quad sau poate octa, plus MIUI 14 aplicat peste Android 13.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.