Roe Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Grafica putin mai buna decat in primul, gameplay-ul putin mai urat... Foarte bun joc, le-am terminat pe amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Prima parte este mai apropiata de storyline-ul de baza al filmului. Jocul asta insa e mai bun in privinta graficii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EddieCapone Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Prima parte este mai apropiata de storyline-ul de baza al filmului. Jocul asta insa e mai bun in privinta graficii . Asta am zis si eu,mafiile din aceasta parte sunt mai aproape de cele din vremurile noastre...Imi place cand trebuie sa "execut" persoanele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Un topic pt. mafioti Jocul este frumos l-am jucat si o sa il mai joc,dar pt. cei care nu l-au jucat va recomand sa il jucati si pe unu inainte de doi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allkohol Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 primul l-am terminat, la asta inca mai lucru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Imi place acest joc. Se vede ca au progresat si are o grafica mult mai buna decat a primului joc din aceasta serie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Foarte bun jocu, l-am jucat asta vara cand incercam jocuri cat la releplay si pot sa spun ca e perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleex Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 FOARTE TARE JOCUL 'l-am jucat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 (edited) FOARTE TARE JOCUL 'l-am jucat Nu e prima oara cand faci posturi de genu , 1/3 avertismente! Spammer. 1/3 avertismente! l-am terminat 1/3 avertismente! Edited March 8, 2011 by danu95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllStarsOne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Da , stiu jocul e chiar foarte fain,merita jucat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts