k1dadevaratul Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Salut baieti, As dori sa ma reapuc de samp, insa, am o problema cu conectarea la server, ramane intr-o bucla cu "connecting", aveti idee de la ce ar putea fi? Mentionez ca am reinstalat jocul si samp-ul, dar problema persista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiyah Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Din punctul meu de vedere e de la modpack (dacă ai), incearcă să bagi samp curat și după dacă merge incearcă alt modpack care să meargă sau joci curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Probabil este de la conexiunea ta de internet, poate ai o problema de la reteau au existatat si vor exista mereu, iti sugerez sa ti dai un restart la router si dupa cum a zis si damiyah sa incerci probabil si un samp clear si poti reveni cu mesaj daca ai reusit ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Salut, Dacă ai clientul de joc de pe Wiki B-Zone dezinstalează-l și descarcă-l din altă sursă SIGURĂ deoarece acela ale unele probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathen Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Salut, Îți recomand să descarci versiunea GTA San Andreas HOODLUM. Este foarte stabilă şi bună. Iar o sursă sigură de unde poți descărca fãră probleme este filelist.io. Link download: https://filelist.io/details.php?id=18738 O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathen Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Topic inactiv. TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts