Jump to content

Discord Easter Events 2023


Dark Night
 Share

Recommended Posts

spacer.png

 

ro.png

Discord Easter Events reprezintă o serie de evenimente organizate în cadrul serverelor RPG și Discord cu ocazia Paștelui. Scopul acestora este să aducă împreună toți jucătorii comunității într-o cursă pentru a-și demonstra activitatea și capacitatile dobandite de-a lungul "calatoriei" pe comunitate iar în același timp activitatea și cunoașterea lor să fie premiată corespunzator.

 

Începând cu data de 14.04.2023 până pe 23.04.2023 ora 23:59 evenimentele vor fi active. Update-ul are ca mod principal de punctare activitatea voastră pe serverul comunității de Discord, urmatoarele acțiuni aducându-vă "b-coins":

 

  • Simpla colaborare pe orice canal text cu un alt membru Discord.B-Zone.Ro o să vă ofere b-coins în cadrul evenimentului.

          Notă: Nu orice mesaj se contorizează.

 

  • Convorbirile cu alti utilizatori pe orice canal voice o să vă ofere b-coins în cadrul evenimentului.

          Notă: Aceste b-coins pentru timpul petrecut într-un canal se oferă doar dacă mai există cel puțin o persoană cu voi și doar dacă nu sunteți pe mute, respectiv pe deafen.

          PRO TIP: Vorbind pe canalele voice veți obține mai multe puncte decât pe canalele text 😉

 

O altă modalitate de a obține b-coins este prin a răspunde la întrebări Trivia pe care bot-ul de evenimente le va pune random pe canalul general iar voi va trebui să răspundeți în 30 de secunde.

 

spacer.png

 

De asemenea, vă puteți dubla câștigurile voastre folosind sistemul de păcănele. Puteți juca folosind comanda /slots. Pentru a putea folosi comanda va trebui să aveți minim 5 b-coins și puteți juca cu maxim 50 de b-coins. Veți câștiga doar dacă obțineți cel puțin o linie completă cu un emoji, cum veți vedea mai jos.

Notă: Jucați responsabil deoarece puteți să și pierdeți suma introdusă.

 

spacer.png

 

Cu monedele obținute puteți revendica următoarele recompense:

Notă: Puteți revendica mai multe premii din listă.

 

spacer.png

 

 

Nu în ultimul rând, cei din echipa Social-Media a comunității organizează pentru voi concursul "B-Easter". Pentru mai multe detalii - click aici.

 

Vă urăm un călduros Paște fericit, luminat dar și distracție plăcută! Vă așteptăm cu nerăbdare pe Discord.B-Zone.Ro!

Edited by Dark Night
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.