Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Top 5 produse la reducere pe care le găsești în campania aniversară Xiaomi Fan Festival (4-20 aprilie); Primești și cadouri!

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Top 5 produse la reducere pe care le găsești în campania aniversară Xiaomi Fan Festival (4-20 aprilie); Primești și cadouri! </b>După cum v-am informat și noi anterior, cei de la Xiaomi organizează o campanie promoțională în perioada 4 - 20 aprilie numită Fan Festival, care coincide cu cea de-a 13-a aniversare a companiei. Sunt oferte speciale, reduceri, cadouri

După cum v-am informat și noi anterior, cei de la Xiaomi organizează o campanie promoțională în perioada 4 - 20 aprilie numită Fan Festival, care coincide cu cea de-a 13-a aniversare a companiei. Sunt oferte speciale, reduceri, cadouri și promoții pe care le vei descoperi pe mi-home.ro, eMAG, Flanco, PCGarage și Orange, iar 5 dintre acestea le-am inclus astăzi într-un top dedicat. Le descoperim împreună mai jos. 

1. Redmi Note 12

Redmi Note 12

O ofertă cu adevărat tentantă este reprezentată de către telefonul Redmi Note 12, pe care o să plătești doar 999 de lei în varianta cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Cadou vei primi la achiziția smartphone-ului o brățară fitness Redmi Smart Band 2 tare utilă în această perioadă pentru a-ți controla caloriile consumate, distanța parcursă și alți metrici Health&Fitness. Telefonul are ecran AMOLED și oferă chiar 120Hz refresh rate.

2. Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro 5G

De asemenea, în cazul în care îți dorești un pachet hardware superior ai la dispoziție smartphone-ul Redmi Note 12 Pro 5G care se laudă cu ecran 120Hz OLED, difuzoare stereo, cameră foto principală de 50 mpx cu OIS și cu o baterie de 5000 mAh ce se încarcă la 67W pe fir. Costă 1.799 lei iar achiziția sa îți aduce cadou căștile wireless Redmi Buds 4, care sună tare bine.

3. Redmi Buds 4 Lite

redmi

Cu un preț imbatabil vei găsi în campania Xiaomi Fan Festival și căștile wireless Redmi Buds 4 Lite, de doar 129 de lei. La acest preț ai o pereche de căști wireless in-ear bune pentru savurat muzica pe drumul de școală, sau muncă, model cu bas bogat, tonuri înalte mai clare și cu certificare IP54 de rezistență la apă. Fiecare cască are o greutate de doar 3.2 grame, astfel că sunt și comode. 

4. Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Pentru că tot vorbeam despre drumul de la școală sau muncă spre casă, atunci cu siguranță ar fi utilă și o trotinetă electrică pe care să o folosești acum că vine vremea caldă. Ai la dispoziție modelul Xiaomi Electric Scooter 3 Lite pe care îl cumperi la suma de doar 1.899 lei, acesta fiind și cel mai bun preț local potrivit compari.ro. Vei profita de o reducere de 400 lei, iar trotineta e ideală pentru naveta prin oraș, cu autonomie de până la 20 kilometri. 

5. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

De asemenea, am găsit ceva și pentru curățenia de Paște și nu numai, aspiratorul robot Mi Robot Vacuum-Mop 2, cu putere de aspirare de 2700 Pa, autonomie de până la 110 m2 la o singură încărcare și echipat cu mapare inteligentă plus senzor VSLAM. Costă acum doar 1.199,99 lei, iar achiziția sa îți aduce 119 Mi Points pe care le poți folosi la cumpărături viitoare pe site-ul Mi Home.

Mai multe oferte din campania Fan Festival ai aici! 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/reduceri-telefoane/top-5-produse-la-reducere-pe-care-le-gasesti-in-campania-aniversara-xiaomi-fan-festival-4-20-aprilie

Edited by Leventhe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.