ArmandoTiganu Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Salut! Daca merg la Nea Firel si apas Y imi apare mesajul de inceput de quest, dar nu primesc checkpoint. Tin sa mentionez ca sunt la zi cu questul (in afara de ziua de azi) si cand am filmat a fost a treia oara cand am dat relog. Proof: https://imgur.com/a/rhatSwJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 E posibil ca sampul să aibă anumite limitări cu privire la numărul total de checkpointuri care pot exista simultan pe server. Încearcă mai târziu. Timp este suficient ca toată lumea să-și facă toate questurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmandoTiganu Posted April 19, 2023 Author Share Posted April 19, 2023 Din păcate, nu cred ca este așa. Aseară am mai încercat de aproximativ 2 ori la interval de aprox. o ora și tot nu mergea. Acum, la ora 14:18 am încercat din nou și e aceeași situație, fiind 352 playeri on, din care 118 pe /sleep. De asemenea, am consultat alti jucatori care au luat questul odată cu mine și lor le-a apărut checkpoint. Nu știu dacă asta e un motiv, dar e posibil sa fi început ieri questul și sa fi dat /q in timpul lui, deși nu sunt sigur dacă am mai apucat sa îl iau sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmandoTiganu Posted April 19, 2023 Author Share Posted April 19, 2023 Am incercat da schimb și modpackul si nu a funcționat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajesTiKftww Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Salut! Daca merg la Nea Firel si apas Y imi apare mesajul de inceput de quest, dar nu primesc checkpoint. Tin sa mentionez ca sunt la zi cu questul (in afara de ziua de ieri si azi) si a fost a treia oara cand am dat relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KwSPanda Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Am si eu aceeasi problema, am deja 3 zile de cand incerc sa fac questul, am intrat si la ora 3-4 dimineata cand toti dorm. Nimic abosolut nimic. Imi apare scrisul jos dar nu imi da checkpoint. Si cand dau Y din nou imi zice Erroare: Deja ai inceput questul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 L-am rugat pe scripter să mai arunce o privire peste cod. Poate a greșit el într-adevăr ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CallyN. Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Cu un relog rezolvi toate problemele, asa imi face si mie.Posibil sa fie de la lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Am adăugat ieri un eveniment automat la baza de date care verifică la fiecare 30 de minute tabelel pentru quest și corectează un anumit caz care vă împiedică pe voi în joc să continuați questul. Dacă tot mai sunt probleme, chiar după relog și după ce așteptați câte 30 de minute, postați aici și specificați numele contului și serverul ca să putem verifica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmandoTiganu Posted April 21, 2023 Author Share Posted April 21, 2023 Salut! Cel puțin pentru mine s-a rezolvat. Mulțumim mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts