Jump to content

Nichiforciuc anunţă înfiinţarea Mişcării "Respect Moldova"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

cz-644a1a3027b768.63942028.jpg

 

 

Ex-deputatul Eugeniu Nichiforciuc anunță despre crearea Mișcării „Respect Moldova”, care este e „o necesitate dictată de situaţia concretă în care ne-am pomenit şi ne vom strădui să le demonstrăm tuturor că în această ţară se poate de făcut politică bazată pe respect şi centrată strict pe aşteptările oamenilor”. Despre noul partid, politicianul vorbește în interviul acordat pentru portalul noi.md.

 

„Din start o precizare importantă – nu e vorba doar de mine, ci de un grup de persoane, care, analizând situaţia concretă de moment, dar şi din ultimii ani, a constatat că se resimte puternic lipsa unei formaţiuni care şi-ar baza acţiunile pe respectul faţă de Republica Moldova, faţă de cetăţeni și față de lucrul bine făcut. Nu vreau să critic pe nimeni, dar astăzi marea majoritate a celor ce fac politică în Moldova nu ne conving de faptul că ar respecta ţara, cetăţenii și cel mai important că pot face, pot repara, construi, dezvolta”, spune Nicihorciuc.

 

El a precizat că, din mișcare vor face parte „patrioţi ai Moldovei, de oameni care au deja o anumită experienţă politică – primari, consilieri, lideri locali”.

 

„Ei reprezintă diferite localităţi şi diferite categorii, dar ceea ce îi uneşte este dorinţa de a schimba modul în care acum se face politică în Moldova. Şi, credeţi-mă, decizia de a constitui Mişcarea „Respect Moldova” nu a fost una spontană sau impusă de cineva. Noi am comunicat intens în ultima perioadă la tema situaţiei politice actuale. Am avut numeroase schimburi de opinii, s-au făcut analize, iar în final s-a ajuns la această decizie colectivă. Cred că este pentru prima dată când apariţia unei mişcări politice în Moldova este precedată de un proces de analiză şi de discuţii atât de ample”, a precizat el.

 

Politicianul a precizat că, își propune ca formațiunea să fie cu actele în regulă cât de curînd.

 

„În toamnă vom începe construcţia unei noi Moldove – Moldova oamenilor normali, care se respectă pe sine şi pe cei din jur. De-a lungul anilor, am avut la guvernare şi agrarieni, şi comunişti, şi verzi, şi socialişti, şi oameni răi, şi oameni buni etc. Toţi au un demonstrat ce pot. Acum vine timpul oamenilor normali”,a conchis Eugeniu Nichiforciuc pentru același portal.

 

 

SURSĂ: UNIMEDIA.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.