Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Partidul Popular European şi-a schimbat denumirea în Partidul Forţa Diasporei


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

cz-644f92ae0d24b7.61752354.jpeg

 

 

Nicolae Rapcea, președintele Partidului Forța Diasporei, într- un interviu pentru portalul TRIBUNA , a explicat de ce formațiunea politică a fost numită astfel.

 

„Pentru că marea majoritate a personalului nostru sunt reprezentanți ai diasporei sau au aparținut anterior acesteia. Credem că diaspora are un potențial imens neexploatat care trebuie folosit în interesul țării. Cunoaștem acest potențial direct și intenționăm să-l folosim în beneficiul țării. Vom oferi platforma necesară tuturor compatrioților noștri care doresc sincer să contribuie la schimbarea lucrurilor în bine. Nu mai dorim ca diaspora să fie folosită doar ca factor electoral, pentru că acești oameni pot face mult mai mult - trebuie doar să li se dea șansa să demonstreze acest lucru”, a spus președintele partidului politic.

 

Nicolae Rapcea a remarcat că faptul că sunt numiți „Forța Diasporei” nu înseamnă că sunt un partid doar pentru reprezentanții Diasporei.

 

„Vom lucra pe picior de egalitate cu cetățenii care trăiesc în țară și vedem rolul nostru, misiunea noastră de a oferi diasporei și compatrioților noștri de acasă platforma necesară pentru cooperarea comună pentru a oferi Republicii Moldova prezentul și viitorul pe care îl merită cu adevărat”, a subliniat el.

 

 

SURSĂ: UNIMEDIA.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.