Jump to content

Bug la quest de Paste 2023

SmokyBombardierul
 Share

Recommended Posts

Sunt conștient. Scripterul e ocupat ca să poate verifica în amănunt ce o cauzează și să o rezolve.

O rezolvare pentru a putea continua questul este să dați relog și să mergeți din nou la Firel să apăsați Y pentru a începe procesul. S-ar putea să nu vă dea neapărat etapa corectă, dar important e să vă puteți face questul, nu neapărat etapa în sine.

18 hours ago, SmokyBombardierul said:

Nu merge acesta rezolvare in nici un caz, aceiasi treaba. Asta e a treia zi, deja devine destul de nasol.

Filmează te rog să văd și eu ce anume faci și ce îți apare.

Am testat exact cu ceea ce ai tu salvat în baza de date și mi-a început etapa a 3-a de colectare a ouălor în momentul în care am mers la Firel și am dat pe Y să încep questul.

Deci ăsta e misteriosul bug de care mi se tot plâng unii.

Știi care-i problema? Tu ești la ETAPA 3, cea de căutare OUĂ, nu morcovi. Pe minimap https://i.imgur.com/aSGeSYg.png ai niște markere de culoare MOV care îți arată locațiile ouălor la care trebuie să mergi și să apeși pe Y, până când găsești oul corect. Nu ai ce căuta după morcovi, ai terminat partea aia, logic că nu o să-ți funcționeze. Până și mesajul din chat când începi questul zice să cauți OUĂ, nu morcovi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.