Jump to content

Bug quest a 3 a etapa

damianmihai
 Share

Recommended Posts

Daca sunt pe telefon si dau Y la nea firel imi spune sa caut oul de paste. Problema este ca pe minimap nu imi apar triunghiurile mov si nu pot gasi nici un ou. Stiu de la mai multe persoane ca de pe telefon nu iti apar triunghiurile mov. Daca se poate sa rezolvati sa putem si noi sa ajungem la zi cu questul. Mersi in avans

Salut,

Nu prea avem ce anume să rezolvăm, problema fiind de la clientul pe mobil care probabil nu are compatibilitate cu respectivele markere. De reținut că respectivul client de pe telefon nu este unul oficial făcut de către echipa care a creat sampul, așadar unele funcții s-ar putea să nu funcționeze corect. Singurul care poate rezolva astfel de probleme este cel care a creat respectivul client pe telefon.

O zi bună.

10 hours ago, Kelton said:

Salut,

Nu prea avem ce anume să rezolvăm, problema fiind de la clientul pe mobil care probabil nu are compatibilitate cu respectivele markere. De reținut că respectivul client de pe telefon nu este unul oficial făcut de către echipa care a creat sampul, așadar unele funcții s-ar putea să nu funcționeze corect. Singurul care poate rezolva astfel de probleme este cel care a creat respectivul client pe telefon.

O zi bună.

Daca ati putea pune o harta unde se afla toate ouale in fiecare oras si noua sa ne ramana sa le luam la rand. Daca sunt langa un ou pot da Y pe el deci asta nu ar fi problema

Sunt două buguri diferite @ B O Y

Din păcate scripterul nu a fost disponibil iar având în vedere că era ultima zi de quest care nu oferea bonusuri suplimentare peste premiile standard nu avea sens să stăm să ne batem capul cu o astfel de problemă pentru că oricum nu am fi putut s-o rezolvăm la timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.