Revised Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Salut, caut acest skin de ceva timp si am gasit pana la urma un link si as vrea sa intreb daca se mai poate instala, https://forum.b-zone.ro/topic/221922-mod-pack-skins-ryder/, pe link apare ca nu mai pot descarca deoarece nu am acces dar nu stiu de ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Salut, Acea secțiune de moduri nu mai există, nu mai este vizibilă pentru nimeni, așadar niciun mod de acolo nu mai poate fi descărcat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Dupa cum a spus si Tupi, acea sectiune de moduri nu mai poate fi vizualizata si tot in acest caz nu mai poate fi nici folosita logic, in orice caz nu oferim support modurilor / skinurilor custom, unele pot fi ilegale, asa ca grija mare. Nu ai ce face decat sa il cauti pe internet daca se mai gaseste. Problema rezolvata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts