Jump to content

iPadOS 17 devine oficial: aplicaţie Health, lockscreen regândit, Notes prietenos cu PDF-urile


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>iPadOS 17 devine oficial: aplicaţie Health, lockscreen regândit, Notes prietenos cu PDF-urile</b>Apple a dezvăluit iOS 17 la WWDC 2023, dar nu doar pe el. A sosit şi iPadOS 17, care aduce un lockscreen personalizabil, dar şi aplicaţie Health şi Stage Manager îmbunătăţit. Avem detalii mai jos.

 

Apple a dezvăluit iOS 17 la WWDC 2023, dar nu doar pe el. A sosit şi iPadOS 17, care aduce un lockscreen personalizabil, dar şi aplicaţie Health şi Stage Manager îmbunătăţit.

 

Avem detalii mai jos. iPadOS 17 este disponibil acum în beta pentru dezvoltatori, iar un public beta va sosi luna viitoare. În toamna va sosi pe toate iPad-urile compatibile. Noul iPadOS primeşte un lockscreen personalizabil, care apărea iniţial pe iOS 16. Prin intermediul său utilizatorii au opţiunea să personalizeze wallpaper-uri, să aleagă widgeturi diferite şi să se joace cu fonturi.

 

iPadOS 17

 

Lockscreen-ul poate afişa widgeturi live pentru activităţi: comanda de mâncare, planuri de călătorie sau rezultate la diferite competiţii sportive. 

 

Altele

 

Stage Manager, funcţia care permite deschiderea a multiple aplicaţii ale unor ferestre deodată e acum mai flexibil cu privire la redimensionarea şi poziţionarea ferestrelor. Apple a mai adus aplicaţia Health pe iPad în sfârşit, folosindu-se de diagonală mai mare pentru a afişa date legate de sănătatea utilizatorului.

 

iPadOS 17

 

iPad primeşte şi noutăţile la nivel de Find My, cu partajarea poziţiei AirTag-ului, dar şi nouă aplicaţie Journal. Ea îţi permite să îţi faci un fel de journal bazat pe unde te-ai aflat la un moment dat, ce muzică ascultai şi ce poze ai făcut.

 

iPad-urile au parte şi de widgeturi interactive, care se pot adăuga pe homescreen şi să afişeze informații vitale, dar şi să ofere interacţiune cu aplicaţiile. 

 

Notes

 

iPadOS 17

 

Aplicaţia Notes de pe iPad va lucra mai bine acum cu PDF-urile şi va identifica automat câmpurile pe care poţi scrie cu un Apple Pencil. Poţi luat şi notiţe mai uşor pe PDF-uri, să le organizezi şi să colaborezi. 

 

Ce iPad-uri primesc iPadOS 17:

 

  • iPad (6th gen şi după)
  • iPad mini (5th gen şi după)
  • iPad Air (3rd gen şi după)
  • 12.9-inch iPad Pro (2nd gen şi după)
  • 10.5-inch iPad Pro
  • 11-inch iPad Pro (1st gen şi după)

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.