Jump to content

B-Pets Ediția 4

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

fwRn3mU.png

Salutare!

Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets.

Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru.

Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta.

Concursul începe pe data de 21 iunie și se încheie pe data de 28 iunie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere.

O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare.

Premiile o fie următoarele:

• 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD pe orice server RPG și un badge special pentru profilul de forum
  • 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe orice server RPG
  • 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe orice server RPG

O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt:

• puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină;
  • fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie;
  • fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon.

Modelul de postare si poza drept exemplu:

[NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit.

xYgtiU8.png

• Numele din joc: Plutonium
  • Mă joc pe serverul: RPG1
  • O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp.

Mulțumim pentru participare și sperăm să vă placă acest nou concurs. Succes tuturor!

Sposored by @ Kelton

• Numele din joc: PresuPusu
  • Mă joc pe serverul: RPG1
  • O scurtă descriere a animalului de companie: El e Marshmallow. Profesia lui este sa judece mult si sa doarma. Da, e pufos si seamana cu un nor. Se apropie de un an curand si trebuie sa ii fac tort. Va astept la ziua lui.
  • PS- Apreciaza scrisul pe foaie ca nu's bogat sa am 2 telefoane ca altii

100729494_WhatsAppImage2023-06-21at02_39_28.thumb.jpg.96a743d8557aad0357482056b6d4d19c.jpg

ImjPZYh.jpg

Numele din joc: Juvinho

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: O cheama Sami si are aproape 9 ani. Practic consuma curent in casa asta, doar doarme si mananca. Ca orice caine normal ii place sa manance morvoc, ardei, pepene si mere. Nu latra, doar tipa in somn si vrea mereu afectiune.

• Numele din joc: Alexandrion
  • Mă joc pe serverul: RPG2
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Cel galben este Garfield,(sherlock name) a fost gasit langa bloc, foarte slab, inseta, el fiind cel mai mic si cel mai obraznic. Cea mai in vasrta a fost adoptata, mai in varsta, fiind foarte cuminte nici "miau" nu face, Stefi e numele ei, din povestea persoanei de la care am adoptat-o pentru a ca fost gasita de Sf.Stefan. La niciunul dintre ei nu se cunoaste varsta exacta pentru ca nu se stie cat au stat pe strazi.544167851_WhatsAppImage2023-06-24at13_55_27.thumb.jpg.1c8fbba81ccb2698f656c3fb48de130b.jpg
Edited by TLG Alexandrion

• Numele din joc: StefanBlack

O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este  Misha si are 6 anisori, o pisica care este rasa British long hair, destul de cuminte care vrea sa se joace si sa doarma toata ziua. Este foarte pufoasa si cand se aseaza undeva lasa blana (Deci dupa ce am facut poza aceasta m-am chinuit sa curat mousepad-ul) 1531521846_IMG_3145(4).thumb.jpg.7c1b3dca41e9c793ad4e85ca50d3d4b3.jpg

• Numele din joc: Wampire
  • O scurtă descriere a animalului de companie:  myna este o pasare din familia graurilor ( Sturnidae )Mancarea lui preferata este orezul, iar fructul lui preferat este pepenele . Acesta este un grup de pasari passerine care sunt originare din Asia de Sud, in special din India, Pakistan si Bangladesh. Mai multe specii au fost introduse in zone precum America de Nord, Australia, Africa de Sud, Fiji si new Zeelanda, in special myna comuna, care este adesea considerata o specie invaziva. Aceste pasari sunt capabile sa vorbeasca cu mare efort
  • Exista o alta poza cu cainele meu (tedi), si dupa cum stiti cu totii, el este foarte loialo rasa shih tzu, ii place foarte mult puiul gatit

IMG_20230625_215708_143.jpg

IMG_20230625_220647_165.jpg

•  

aNhuHPR.jpegsg0LjYF.jpeg

Numele din joc: Ghita

Ma joc pe serverul: RPG2

O scurta descriere a animalului de companie:

Iris este o pisica,
Mica, mica, mititica
Cu mustatile de nea
Si botic de catifea.

Nazdravana mititica 
Zici ca nu-ti face nimica
E micuta si draguta
Si e foarte jucausa.

fwRn3mU.png

Salutare, după o săptămână de strâns poze și admirat diferite animaluțe, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit in decursul concursului.

1st Place Medal on Microsoft LOCUL I 1st Place Medal on Microsoft

Câștigătorul locului I este @ PirgaruDavidRPG . Aceasta a participat la această ediție împreună cu animăluțul lui de companie, acesta este o vidră moale si blândă, numele ei este Luna. Animăluțul lui a reușit ă convingă inimile publicului și stăpânul o sa fie răsplătit cu 1000 GOLD și un badge special pe forum.

355963705_2334070806780655_2755016345190623449_n.png 353792378_579311277715417_6730343536035584896_n.jpg

2nd Place Medal on Microsoft LOCUL II 2nd Place Medal on Microsoft

Câștigătorul locului II este @ StefanBlack  cu o pisică de rasa British Long Hair, care a reușit să câștige inimile publicului. Stăpânul ne comunică, că pisica este una "cuminte", care vrea atenție non-stop și îi place să petreacă timpul dormind. Misha a reușit să-i aducă stăpânului său premiul de 750 GOLD.

1531521846_IMG_3145(4).thumb.jpg.7c1b3dca41e9c793ad4e85ca50d3d4b3.jpg

3rd Place Medal on Microsoft LOCUL III 3rd Place Medal on Microsoft

Winner of the 3rd place is @ AIM Mezen  with her dogs, named Auriss and Layka. They looks so playful and cute ;).  They made their owner earn 500 GOLD.

received-2922261627905426.jpg 20230609-141429.jpg oozXI3T.jpg

Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare, chiar dacă ați fost cam puțini înscriși în aceasta ediție!

Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.