sLoww ToV Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Salutare! Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets. Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru. Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta. Concursul începe pe data de 21 iunie și se încheie pe data de 28 iunie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere. O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare. Premiile o fie următoarele: 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD pe orice server RPG și un badge special pentru profilul de forum 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe orice server RPG 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe orice server RPG O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt: puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină; fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie; fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon. Modelul de postare si poza drept exemplu: [NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit. Numele din joc: Plutonium Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp. Mulțumim pentru participare și sperăm să vă placă acest nou concurs. Succes tuturor! Sposored by @ Kelton 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresuPusu Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Numele din joc: PresuPusu Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: El e Marshmallow. Profesia lui este sa judece mult si sa doarma. Da, e pufos si seamana cu un nor. Se apropie de un an curand si trebuie sa ii fac tort. Va astept la ziua lui. PS- Apreciaza scrisul pe foaie ca nu's bogat sa am 2 telefoane ca altii 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juvinho Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Numele din joc: Juvinho Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheama Sami si are aproape 9 ani. Practic consuma curent in casa asta, doar doarme si mananca. Ca orice caine normal ii place sa manance morvoc, ardei, pepene si mere. Nu latra, doar tipa in somn si vrea mereu afectiune. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Mezen Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Numele din joc: Mezen Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: My wolfs Auriss & Layka, i call them too Dropzz and Beebita 😍 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
President Trump Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Numele din joc: Jackus Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: El este Lord, face 3 anisori in 5 Iulie. Este foarte prietenos cu lumea si cu cei de seama lui. Rar se mai intampla sa puna la punct alt caine daca-l calca pe coada. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrion Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 (edited) Numele din joc: Alexandrion Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: Cel galben este Garfield,(sherlock name) a fost gasit langa bloc, foarte slab, inseta, el fiind cel mai mic si cel mai obraznic. Cea mai in vasrta a fost adoptata, mai in varsta, fiind foarte cuminte nici "miau" nu face, Stefi e numele ei, din povestea persoanei de la care am adoptat-o pentru a ca fost gasita de Sf.Stefan. La niciunul dintre ei nu se cunoaste varsta exacta pentru ca nu se stie cat au stat pe strazi. Edited June 24, 2023 by TLG Alexandrion 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanBlack Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Numele din joc: StefanBlack Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este Misha si are 6 anisori, o pisica care este rasa British long hair, destul de cuminte care vrea sa se joace si sa doarma toata ziua. Este foarte pufoasa si cand se aseaza undeva lasa blana (Deci dupa ce am facut poza aceasta m-am chinuit sa curat mousepad-ul) 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wampire Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Numele din joc: Wampire Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: myna este o pasare din familia graurilor ( Sturnidae )Mancarea lui preferata este orezul, iar fructul lui preferat este pepenele . Acesta este un grup de pasari passerine care sunt originare din Asia de Sud, in special din India, Pakistan si Bangladesh. Mai multe specii au fost introduse in zone precum America de Nord, Australia, Africa de Sud, Fiji si new Zeelanda, in special myna comuna, care este adesea considerata o specie invaziva. Aceste pasari sunt capabile sa vorbeasca cu mare efort Exista o alta poza cu cainele meu (tedi), si dupa cum stiti cu totii, el este foarte loialo rasa shih tzu, ii place foarte mult puiul gatit 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PirgaruDavidRPG Posted June 26, 2023 Popular Post Share Posted June 26, 2023 (edited) Numele din joc: Roraku Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este Luna, o vidra blândă și iubitoare, are o blană deasă și moale, iar ochii ei sunt strălucitori. Îi place să savureze pastravul , hrana ei preferata, în timp ce stă pe spate și își ține hrana pe piept cu ajutorul lăbuțelor sale. Activitatea ei preferata este se se scufunde în piscină atunci când apa este rece și se joace bucuroasă în timp ce îi arunc mâncarea. Este foarte invidioasa si cauta multa atentie. Edited June 27, 2023 by PirgaruDavidRPG 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghita Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Numele din joc: Ghita Ma joc pe serverul: RPG2 O scurta descriere a animalului de companie: Iris este o pisica, Mica, mica, mititica Cu mustatile de nea Si botic de catifea. Nazdravana mititica Zici ca nu-ti face nimica E micuta si draguta Si e foarte jucausa. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLoww ToV Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 Salutare, după o săptămână de strâns poze și admirat diferite animaluțe, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit in decursul concursului. LOCUL I Câștigătorul locului I este @ PirgaruDavidRPG . Aceasta a participat la această ediție împreună cu animăluțul lui de companie, acesta este o vidră moale si blândă, numele ei este Luna. Animăluțul lui a reușit ă convingă inimile publicului și stăpânul o sa fie răsplătit cu 1000 GOLD și un badge special pe forum. LOCUL II Câștigătorul locului II este @ StefanBlack cu o pisică de rasa British Long Hair, care a reușit să câștige inimile publicului. Stăpânul ne comunică, că pisica este una "cuminte", care vrea atenție non-stop și îi place să petreacă timpul dormind. Misha a reușit să-i aducă stăpânului său premiul de 750 GOLD. LOCUL III Winner of the 3rd place is @ AIM Mezen with her dogs, named Auriss and Layka. They looks so playful and cute . They made their owner earn 500 GOLD. Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare, chiar dacă ați fost cam puțini înscriși în aceasta ediție! Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts