Jump to content

Cerere - Grove - Avatar

GROVE
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Grove
  • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură):
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): https://imgur.com/a/tdDAVem
  • Text(opțional): Vreau si fara text si cu text Grove 
  • Dimensiuni (opțional):150x300
  • Alte precizări (opțional):Vreau va rog si varianta editata fara text ,text pe alb va rog cu dropshadow asa lejer daca se poate, contrast mare, eventual si un edit gen synthwave daca se baga careva :). Multumesc!
Edited by CBN Grove

On 6/23/2023 at 3:14 AM, David. said:

Salut! Prima e decenta, aia cu scriusul nu ma atrage sincer, dar prima e chiar decenta.

18 hours ago, TLG YuukiKING said:

@ CBN Grove

Nu stiu daca e exact ceea ce ti ai dorit tu dar sper ca o sa iti placa, in orice caz ai si un model facut de David.

grove.png.6ef8dd904cd722f9ada029d0491d0347.png1111.png.b472db013041ca9f944ee793aef7228f.png

Nu e chiar ce imi doream, la capitolu asta ai nimerit, oricum fontul folosit de tine e mai placut decat ce a pus David, dar editul simplu e mai ok ca stil la el sus...mersi

Edited by CBN Grove

Et43AGJ.jpg x 9vgV8l3.jpg x dU6PSfa.jpg x UMWji81.jpg

@ CBN Grove

Ceea ce iti doresti pentru un avatar este putin mai greu de facut ( synthwave edit ). Tu ai vrea ceva de genul: "CLICK" cred.

Edit: ti-am facut ceva in varianta signature daca esti interesat AICI.

T/C

Ai de unde alege + dublu post. 

Edited by Big Daddy Bray

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.