Jump to content

Smartwatch-urile Fossil Gen 6 care rulează WearOS 3.0 au primit Google Assistant odată cu o nouă actualizare


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Smartwatch-urile Fossil Gen 6 care rulează WearOS 3.0 au primit Google Assistant odată cu o nouă actualizare</b>Fossil face smartwatch-uri bune, compania având experiență pe această nișă de peste 20 de ani. Majoritatea modelelor din portofoliu rulează WearOS, au NFC pentru plăți contactless și sunt fabricate din materiale premium. Ei bine, odată cu update-ul

 

Fossil face smartwatch-uri bune, compania având experiență pe această nișă de peste 20 de ani. Majoritatea modelelor din portofoliu rulează WearOS, au NFC pentru plăți contactless și sunt fabricate din materiale premium. Ei bine, odată cu update-ul la Wear OS 3, Google Assistant a dispărut de pe majoritatea modelelor, doar smartwatch-urile Samsung Galaxy și Pixel Watch putând accesa asistentul. Azi aflăm că e reintegrat pe ceasurile din portofoliul Fossil.

 

Actualizarea din această lună aduce suport Google Assistant pe smartwatch-urile Fossil Gen 6 din portofoliul companiei. Pare că update-ul e extins și spre modele de la Diesel, Michael Kors sau Skagen (produse de același producător). Ciudat e că integrarea e puțin diferită față de modelele Pixel sau Galaxy Watch de la Samsung. Pentru a funcționa, ceasurile Fossil Gen 6 care rulează Wear OS 3.0 trebuie să fie conectate la un smartphone cu Android. 

 

Cei ce au folosit asistentul pe modele de la Google sau Samsung spun că funcționalitatea asistentului nu diferă în rest. Se pare că poți activa și modul AI prin rostirea comenzii „hey Google”, ținând apăsat pe butonul home. România nu e pe lista țărilor care pot folosi asistentul AI încă, din păcate. Chiar dacă Fossil nu a avut acces la Google Assistant, compania a integrat pe smartwatch-urile din portofoliul său asistentul Amazon Alexa, care oferă funcționalități similare. 

 

E posibil ca ulterior actualizarea să ajungă și pe modele Mobvoi sau Montblanc, deși nu avem detalii cu privire la acest lucru momentan. Nu au apărut pe web nici informații cu privire la seria de smartwatch-uri Fossil Gen 7, deși compania ar urma să anunțe noi ceasuri inteligente în acest an.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.