Jump to content

Problema GTA San Andreas

NicuSTR.
 Share

Recommended Posts

Salut. Am o mare problema cu GTA-ul. Intru in joc si dupa cateva minute mi se blocheaza tot jocul, nu mai am ce sa ii fac trebuie sa dau restart la PC sa-si revina. Mi se inchide ecranul, se aude un bazait si dupa aceea scrie: Power Saving Mode. Nu am absolut niciun mod, inainte nu imi facea asa.

Salut,

Bănuiesc că folosești Windows 10 și ești pe un laptop, așadar probabil ai modul de Power Saving activat și ca să nu îți consume bateria îți sunt inchise procesele care consideră Windows-ul că ar mânca mai multă baterie, cu acestea fiind spuse urmează următorii pași pentru dezactivare:

1. Click-dreapta pe iconita cu baterie din partea dreapta langa ceas apoi selecteaza Power Options.
  2. Click pe Change Advenced Power Settings si extinde Energy Saver settings.
  3. Apoi extinde din nou Energy Saver on user away si alege Disable.

Dupa ce ai facut aceste modificari salveaza si inchide ferestrele respective si vezi daca problema inca persista.

Daca problema încă persistă mai încearcă următoarea varianta:

1. Deschide Control Panel (Apesi tasta Windows + S si scrii Control Panel si dai pe el)
  2. Mergi la Hardware and Sound, apoi la Power Options.
  3. Mergi la Change when the computer sleeps din partea stanga iar la put the computer to sleep alegi Never.
  4. Salvezi apasant cu Save changes

1 hour ago, Tupi said:

Salut,

Bănuiesc că folosești Windows 10 și ești pe un laptop, așadar probabil ai modul de Power Saving activat și ca să nu îți consume bateria îți sunt inchise procesele care consideră Windows-ul că ar mânca mai multă baterie, cu acestea fiind spuse urmează următorii pași pentru dezactivare:

1. Click-dreapta pe iconita cu baterie din partea dreapta langa ceas apoi selecteaza Power Options.
  2. Click pe Change Advenced Power Settings si extinde Energy Saver settings.
  3. Apoi extinde din nou Energy Saver on user away si alege Disable.

Dupa ce ai facut aceste modificari salveaza si inchide ferestrele respective si vezi daca problema inca persista.

Daca problema încă persistă mai încearcă următoarea varianta:

1. Deschide Control Panel (Apesi tasta Windows + S si scrii Control Panel si dai pe el)
  2. Mergi la Hardware and Sound, apoi la Power Options.
  3. Mergi la Change when the computer sleeps din partea stanga iar la put the computer to sleep alegi Never.
  4. Salvezi apasant cu Save changes

Am Windows 7, 64bit..

1 hour ago, NicuSTR. said:

Am Windows 7, 64bit..

E 2023 totusi..In orice caz, setarile ar trebui sa fie asemanatoare in mare parte, singura diferenta fiind la modalitatea 2 ca nu ai search bar, dar gasesti Control Panel in bara de start.

Salut! Dupa cum a zis si tupi probabil ai setare gresita la laptop pt ca deobicei la laptop se intampla asta, trebuie sa comutezi fara sa mai fie economisire de electricitate pentru ca iti da un fel de bluescreen si nu te lasa sa te joci, de altfel folosesti un windows foarte vechi (windows 7) care nu mai primeste updates si s ar putea sa influenteze si asta. Poti incerca pentru inceput sa faci cele specificate mai sus, iar daca nu se rezolva ai putea testa sa vezi daca in alte jocuri iti face la fel, daca nu inseamna ca problema e de la samp si vom gasi o alta solutie.

On 6/27/2023 at 11:46 AM, NicuSTR. said:

Problema mai este ca am PC nu laptop

Aceleasi setari le poti face si la PC insa sunt cam degeaba atunci, probabil sa fie problema de la sursa sa nu ti confere destula putere la PC dar nu sunt solutii software cel mai bine ti am zis incearca si in alte jocuri daca patesti problema asta daca nu inseamna ca e de la sursa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.